Recensies

van Proever3850

Proever3850

Proever3850

Proever in spe

Recensies

Proever3850
 • Recensies in de laatste twee jaar
  0 goedgekeurde recensies
  0 recensies nuttig bevonden

Proever in spe
 • Uitstekend

Helemaal goed, een echte aanrader!!!

Proever3850
 • Recensies in de laatste twee jaar
  0 goedgekeurde recensies
  0 recensies nuttig bevonden

Proever in spe
 • Matig

We waren op zoek naar een leuk klein restaurantje toen de langs l\'express liepen. Ziet er erg leuk uit, gezellig en knus en de menukaart buiten zag er zeer aantrekkelijk uit. We werden uiterst netjes begroet en de bestelde wijn stond snel op tafel en werd al snel aangevuld met vers stokbrood, tappenade en (keiharde) kruidenboter.
Na onze keuze doorgegeven te hebben aan de bediening welke overigens zeer jong is krijgen we snel ons voorgerecht. Niet echt hoogstaand maar uiterst smakelijk en zeker waar voor je geld!
Het hoofdgerecht is goed ( een tournedos en een eendeborstfilet) jammer dat het geheel een beetje flauw van smaak is, eigenlijk moet het niet zo zijn dat je het met zout en peper op smaak moet brengen.
Het valt ons op dat de oudere heer die achter de bar staat een erge liefhebber van rode wijn is, hij heeft in de tussentijd al 3 glazen achterover geslagen......dit vind ik niet kunnen.
Na het hooftgerecht willen wij graag een dessert. Aangezien er een creme brule op de menukaart staat willen we dat wel hebben, en omdat er op de ramen ook staat cuisine Fransaise zal dat wel goed voor elkaar zijn.....
Onze verbasing krijgt een hoogtepunt als blijkt dat de creme brule in het geheel zo heet is dat je het niet eens kunt eten.......als we de bediening waarschuwen neemt zij dit mee en wij gaan er vanuit dat het een foutje is en dat we een nieuwe krijgen, enige uitleg aan ons wordt niet gegeven. Er wordt wat lacherig gedaan bij de bar en de keuken en we vangen wat commentaar op...aan ons wordt nog steeds niets meegedeeld. Na 10 minuten krijgen we een nieuwe met de boodschap van de bediening dat hij nu wel goed zal zijn, dit is dus niet het geval, het schaaltje waar de creme brulee in zit is te heet om aan te pakken en de creme (die overigens goed van smaak is) is te heet om te eten. We geven dit weer aan de bediening aan en zij vraagt ons hoe het dan wel zou moeten.....wij leggen dit uit en ze reageerd op een manier van: leuk hoor.....
Aangezien wij er vanuit gingen dat de oudere man achter de bar de eigenaar was hadden wij verwacht dat hij er zich wel mee zou bemoeien, dit was dus niet het geval. We hoorden niets meer en toen we om de rekening vroegen stond gewoon de creme brule erop. Jammer, jammer. Het eten is op zicht goed van kwaliteit, als je alleen maar onervaren personeel in de bediening (en keuken) zet krijg je dit soort misverstanden. Wij gaan hiet niet meer naartoe.

Proever3850
 • Recensies in de laatste twee jaar
  0 goedgekeurde recensies
  0 recensies nuttig bevonden

Proever in spe
 • Uitstekend

Het is heerlijk dat Pompadour een 2e vestiging geopend heeft. Gelukkig zijn ze ook op zondag open! Naast de heerlijke gebakjes en bonbons hebben ze nu ook een kleine lunchkaart met goede gerechten. Binnen is alles wat strakker dan in de vestiging in de Huidenstraat, dit is ook erg mooi!

IENS bestaat 15 jaar!

© IENS 1999 - 2014 Alle restaurants in Nederland, met recensies van hun gasten