Overzicht

Meest recente meningen:

Strandpaviljoen Kaap Hoorn

Terschelling Hoorn Internationaal 27 mei 2011
Toon details

Kaap Hoorn zit op een prachtige locatie, ook mooi opgezet, daar is ook gelijk alles meegezegd. Ik heb hier al eens eerder gegeten, maar vond het toen ook niet top, maar we gaan altijd voor een herkansing. Afgelopen zaterdag wilden we daar even gezellig lunchen en vanwege het prachtige weer kwamen we uit bij Kaap Hoorn. Het terras zat bomvol vanwege het warme weer, dus besloten we binnen te gaan zitten. Toen we eindelijk zaten was het 14.45. We hadden al snel door dat de bediening erg druk was met het terras. Logisch als het wat druk is, maar er was genoeg personeel op de been, dus drukte moet dan geen probleem zijn. Wel uiteraard begrip voor langere wachttijd, maar inmiddels waren er al verschillende dames van de bediening langsgelopen en als je oogcontact probeerde te maken keken ze snel weg. Na 10 minuten ging dat toch wat irriteren, want ze hadden ons toch duidelijk opgemerkt, want achter de bar stond ook personeel. Al geef je maar een knikje of een klein seintje. Uiteindelijk kwam er iets na 15.00 iemand van de bediening naar ons toe met de vraag of we al geholpen werden. Ik gaf aan dat we de kaart graag wilde inzien voor de lunch. We kregen de mededeling dat de keuken net gesloten was om 15.00 voor lunch, terwijl we ruim optijd waren! Het kwam op ons erg over alsof het expres zo was gegaan. Van hospitality heeft Kaap Hoorn nog nooit gehoord. We zijn gelijk opgestaan om elders te lunchen.

Restaurant MMX

Zandvoort Italiaans 22 mei 2011
Toon details

Pas geleden hier gedineerd met collega's. Erg leuke ambiance. We werden vriendelijk ontvangen door de gastheer. De linguini pasta met kreeft was heerlijk! Normaal ben ik ook niet zo van een dessert, maar het citroentaartje met limoncello en balsamico was super en ook prima in balans. De service was soms wat langzaam en onhandig, maar vriendelijkheid vind ik belangrijker en het eten was top. Dus kom hier zeker nog een keer. Prego!

Brasserie Luxembourg

Groningen Brasserie 17 december 2010
Toon details

Tijdje geleden hier geweest aan het einde van de middag. Met de vraag of we nog wat konden bestellen van de lunchkaart werden we al chagerijnig benaderd en zuchtend met draaiende ogen bekeken. De bediening ging zogenaamd informeren in de keuken, maar in werkelijkheid stond ze gewoon achter de bar te klooien en te lachen. Ja, handig zo'n open ruimte. Komt even later terug om te melden dat het niet kan. Ok erg professioneel/ klantvriendelijk kwam dat niet over. Bestelling ging ook nog eens mis. Eten was uiteindelijk wel goed, maar niet bijzonder. Niet voor herhaling vatbaar.

Meest recente favorieten:

Deze proever heeft nog geen favorieten toegevoegd.