Proever3667

Meest recente meningen:

Pasta Company

Scheveningen Europees 29 juli 2011
Toon details

Gisteravond heerlijk gegeten op het zonnige terras voor een zeer lage prijs. We waren 35 euro kwijt voor 2 hoofdgerechten (zwaardvis en pasta met pesto), 2 toetjes (yoghurt met rood fruit en ijs), 1 witte wijn, 1 ice tea en 1 cappuccino. Was allemaal lekker en de bediening heel vriendelijk. Er was in het begin wel even verwarring, omdat we per ongeluk aan een tafeltje van de concurrent waren gaan zitten (Lemon Grass). Ze delen hetzelfde terras, vandaar. Het eten daar zag er trouwens ook goed uit, maar is wel een slag duurder.

Paviljoen Malieveld

Den Haag Hollands 7 december 2006
Toon details

Slechter dan slecht. At hier afgelopen maandag met mijn zus en haar twee kinderen. De poffertjes waren niet gaar en overladen met poedersuiker en boter. De ober zat ook onder de poedersuiker. Mijn niet-gare appelpannekoek was duidelijk niet versgebakken (terwijl er zeer weinig klanten waren), maar opgewarmd. Er zat bovendien een idiote hoeveelheid suiker en kaneel over plus een grote klont boter.Supersmerig. En dit allemaal geserveerd door een ongeïnteresseerde, bijna onbeschofte, ober. Wat viel me dat tegen. Inderdaad de lokatie is goed en de gasten zullen wel blijven komen. Maarik kom er nooit meer!!

Grand Cafe Barok

Aalten Frans 22 augustus 2006
Toon details

We moesten 5 kwartier wachten tot ons eten kwam en we werden in de tussentijd voortdurend door verschillende diensters gevraagd of we nog iets wilden drinken. Waarop ik op een gegeven moment zei dat we genoeg hadden gedronken en dat we wel iets wilden eten. Dat kwam er zo aan, werd ons telkens beloofd. Waarom het allemaal zo lang duurde werd ons niet duidelijk. Er waren slechts een paar tafeltjes bezet, nog niet eens een kwart van alle tafels. We kregen van de een te horen dat de kok een beetje laat was en van de ander dat het allemaal zo lang ging duren omdat de vegetarische spinazietaart van mijn dochter nog geheel met de hand moest worden gemaakt. Maakte op mij geen professionele indruk. Het eten zelf was overigens goed. Maar we vielen dan ook wel zowat van onze graat na al dat wachten.

Meest recente favorieten:

Deze proever heeft nog geen favorieten toegevoegd.