Overzicht

Meest recente meningen:

La Galleria

Kijkduin Italiaans 3 mei 2012
Toon details

Na al eerder met een borrel te hebben mogen genieten van de meest saggo ober van het Westelijk halfrond besluiten we het nog een keer te proberen. Hij is er ook. En ja hoor, de afgematte, intens saggerijnige blik is er ook. Maar ik laat me niet kennen en ben een zonnestraaltje, en daar knapt hij iets van op, hij zegt zelfs iets als er spullen op tafel komen.. het eten was goed, tortellini met kreeftesaus. Het brood vooraf ook prima maar de margarine waar wat kruiden langsgerend zijn was niet best. Het zal ze boeien bij la Galleria. Locatie is heerlijk aan de boulevard aan zee, er zijn dekentjes en terrasverwarming. Waarom dan toch een matig? omdat, ondanks dat ik me er om heb bescheurd, deze onprettige ober zsm moet verdwijnen. Hij verpest de sfeer voor iedereen en dat is niet de bedoeling van een avondje uit.

Bumburumba

Den Haag Indonesisch 3 mei 2012
Toon details

Wat was dit goed zeg. Niet goedkoop maar het eten.. Indisch nieuwe stijl. alles megavers en smaakvol, niet de iendeloos doorgewokte en bemoeboede Indische keuken (die ook heerlijk is) maar een geheel nieuwe smaakbeleving. Indisch meets Thaise frisheid. Een zeer vriendelijke eigenaar en fijne bediening (die wel heel snel praat). Als het aan mij ligt ga ik hier vaak eten. Ik hoop ook dat afhalen mogelijk is

Ramazotti

Den Haag Italiaans 16 maart 2012
Toon details

Ik gun het deze ondernemers van harte maar waar ze begonnen met het uitdelen ter promotie van waanzinnige pizza op de Grote markt, zo slecht was de pizza op een avond tegen een uur snachts. Alles was op en de pizza was vet, vies en smaakte nergens naar. Zonde en vast snel weer vertrokken.

Meest recente favorieten:

Mochi