Overzicht

Meest recente meningen:

A Fusion

Amsterdam Chinees 13 april 2012
Toon details

Met een groep van 10 hier gegeten. De bediening was vriendelijk en correct, het eten lekker en afwisselend. Prima prijs/kwaliteit verhouding. Echt een aanrader.

CousCousine

Amsterdam Mediterraan 13 april 2012
Toon details

Het ziet er allemaal netjes uit, en het eten is prima, maar de bediening kan echt vele malen beter. Een zwangere vrouw die gevraagd heeft om geen alcohol verwacht niet bij haar gerecht een in alcohol gedrenkte peer te krijgen. Gelukkig lag hij ernaast als garnering, maar enige aandacht hiervoor van de bediening bij het bestellen, of het doorgeven naar de keuken was prettig geweest. Daarnaast moesten we echt met armen zwaaien om de aandacht te trekken, en dat zou in zo'n klein zaakje toch echt onnodig moeten zijn. Heel jammer, want het eten was lekker.

Theehuis Honey Pie

Middelburg Amerikaans 23 december 2011
Toon details

Pasgeleden hier geweest voor een bruiloft. Het was hartstikke gezellig en de thee en taartjes waren superlekker. De persoonlijke aandacht is ook heel fijn. Een aanrader als je van zoete dingen houdt.

Meest recente favorieten:

Deze proever heeft nog geen favorieten toegevoegd.