Tolletje_053
Expertproever
Overzicht
De laatste recensies:
Aan de voorkant zie je niet dat het van binnen zo mooi is. Modern-klassieke inrichting met tafels die niet te dicht op elkaar staan en veel verschillende ruimtes waardoor het knus aanvoelt. Wij zaten in de prachtige tuin, waar het perfect is op een zomeravond. Om half zes begonnen en om kwart voor negen afgerekend, wat echt te lang is voor 3 gangen. De keuken had een goed tempo, maar er ontbraken handjes in de, overigens vriendelijke bediening waardoor het echt enorm lang duurde (tussen voor en hoofd zat meer dan een uur). Wat er op tafel kwam was overigens prima, zeker voor de vaste menuprijs van 26,50. Lekkere zalm met asperges en een lichte vitello tonnato, al mag de tonijn wel wat meer naar voren komen. Al met al een redelijk goede ervaring, maar de bedieningssnelheid moet echt omhoog!
Gegeten op: 19 juni 2013.Natuurlijk kun je voor 28 euro onbeperkt geen top-sushi verwachten, maar dit was beter dan ik had verwacht. Grote zaak, maar door slimme inrichting valt dit niet heel erg op. Vriendelijke bediening, die de bestelde gerechtjes echt supersnel komen brengen (lag het klaar of zo?). Na drie rondjes zaten we hartstikke vol, maar het "gratis" ijsje paste nog net. Bekend concept, maar hier wel erg goed uitgevoerd! Meer dan een voldoende.
Gegeten op: 24 maart 2013.No-nonsense, zeer hoog niveau! Wij hebben heerlijk aan de chef's table gezeten in de keuken en lekker de hele tijd meegekeken met wat daar allemaal gebeurde. Heerlijk gegeten, zonder poespas. Het restaurant deel is warm ingericht, mag van mij wel wat hipper in de lijn van de hal bij de entree.
Gegeten op: 18 januari 2013.De meest recente favorieten:
Deze proever heeft nog geen favorieten toegevoegd.