Overzicht

Meest recente meningen:

De Carrousel

Amsterdam Pannenkoeken / Poffertjes 18 juli 2005
Toon details

Inderdaad een echt opa/oma met de kleinkinderen restaurant. Bediening is vriendelijk, prijzen alleszins redelijk en de kwaliteit van de pannenkoeken absoluut meer dan voldoende. Lekker buiten op het terras gezeten (zaterdag), en nu het Weteringcircuit, ivm de bouw van de Noorzuidlijn, een stuk rustiger is geworden is het goed toeven. Ik had er een bepaalde verwachting bij, maar deze is positief bijgesteld. Voor een dergelijk doel, i.e. met opa of oma lekker pannenkoeken eten is het gewoon helemaal precies wat je er van mag verwachten!

Da Giorgio

Amsterdam Italiaans 16 november 2004
Toon details

Lekker dichtbij het uitgaansgebied. Reserveren heeft niet zo veel zin, je moet gewoon op de bonnefooi naar binnen gaan, en meestal lukt het dan wel (ook in het weekend). De bediening door Giancarlo is geweldig en zoals je het ook ziet in echte goede Italiaanse restaurants in Italie. Lekker druk en je kunt inkijken in de keuken, Italiaanser kan het bijna niet. Iets meer sfeerverlichting zou wel mogen, dan zou het helemaal af zijn. Pizza\'s en pastagerechten zijn verrukkelijk, vleesmaaltijden ook prima. Vergeet aan het einde niet een huisgemaakte Limoncello te vragen, en Giancarlo prrost dan graag met je mee. Echt een aanrader, gewoon leuk en gezellig.

Meest recente favorieten:

Deze proever heeft nog geen favorieten toegevoegd.