Overzicht

Meest recente meningen:

Delphi

Gouda Grieks 21 mei 2012
Toon details

We kwamen binnen in een leuk aangekleed restaurant... het bleek al snel dat de tafeltjes erg dicht op elkaar stonden, waardoor een gesprekje met zijn tweeen onmogelijk was. Het duurde lang voor de bestelling werd opgenomen, blijkbaar wilden ze eerst wachten totdat het hele restaurant volzat. We kregen een huisaperatief, waarbij ik vroeg wat dit voor een drankje was kreeg ik de snauw: ons huisaperatief, en gevlogen was ze weer. Onze voorgerechten: 1. Keftedes ; deze waren lauw 1a. champignons, wel vers en gaar maar daar was ook alles mee gezegd! Champignons waren bleek/wit met dun wit sausje, nee dit leek nergens op. 2. hoofdgerecht: mixed gril, onverzorgd, smakeloos 2a varkenshaasmedaillons die niet gaar en smakeloos waren bij beiden was de friet niet gaar en niet goed gebakken, bij de varkenshaasmedaillons zat een kwak atjar tjampoer op het bord?? De rijst was wel eetbaar, maar meer ook niet. 3. het dessert de yogurt met walnoten en honing ging wel. Er zou nog koffie achteraan komen, maar wij hadden toen al letterlijk gegeten en gedronken! We zijn opgestapt en hebben thuis koffie gedronken. Ik verwacht geen wonderen van een dergelijke aanbieding maar een beetje smaak en aandacht geven aan een bord eten is wel het minste wat ik verwacht. Dezelfde avond kreeg ik nog maagklachten, en zondag ben ik de hele dag ziek!!! geweest. Nu gaat het gelukkig weer wat beter, maar ik ga hier nooit meer naar toe!!

Visrestaurant de Stroper

Dordrecht Frans 28 juni 2011
Toon details

Zondagavond hebben wij gegeven bij de Stroper. Het was een waar feestje, wat een heerlijk restaurant! Wij hebben het 3 gangen menu met 1 gang (tussengerecht) uitgebreid en er een passend wijnarrangement bij gevraagd. Dat was helemaal top, ik kan werkelijk geen puntje van kritiek vinden. Enthousiast personeel, mooi restaurant. Kortom wij hebben er een favoriet adresje bij.

Tante Kee

Kaag Frans 9 augustus 2009
Toon details

Zaterdag 1 augustus hier heerlijk gegeten, gekozen voor het 6-gangen verassingsmenu, mooie plek, heerlijk eten, uitstekend wijnarrangement en fantastische (rustige) sfeer. Zeker niet goedkoop maar wel het geld waard. Bij mooi weer zoals tijdens ons bezoek, is het buiten heerlijk toeven. Een aanrader voor levensgenieters.

Meest recente favoriet:

Tante Kee