Overzicht

Meest recente meningen:

Antichic

Rotterdam Mediterraan 4 maart 2012
Toon details

Echt een leuke zaak waar ik heerlijk gegeten heb. Aan de buitenkant zou je niet bedenken dat er zo'n verrassing binnen zit. Zeker voor herhaling vatbaar!

Brasserie Staal

Rotterdam Brasserie 29 september 2011
Toon details

Gisteren heerlijk in de zon geluncht op het terras van Staal. Mijn vriendin en ik hebben allebei gekozen voor yoghurt, zij met honing en walnoten en ik met vers fruit en cruesli. De yoghurt werd geserveerd in enorme kommen en smaakte heerlijk. Maar het was wel teveel zodat een deel terug ging naar de keuken. De bediening was netjes en alert ondanks dat het terras helemaal vol zat. Gewoon een leuk lunchadres in het centrum van Rotterdam.

Osteria Vicini

Rotterdam Italiaans 24 september 2011
Toon details

Gisteren gegeten tijdens de proefweken van Osteria Vicini. Voor een gereduceerd tarief kan je genieten van een 3-gangen menu waarbij je dan ook nog een glaasje prosecco krijgt. De zaak is nog niet helemaal klaar, zo zijn de toiletten bijvoorbeeld nog niet af maar al met al heb ik een goede indruk van de osteria gekregen. De inrichting is basic met beton en hout, leuk maar wel een beetje rumoerig. Het eten was lekker en absoluut de moeite waard om nog eens een keertje te gaan eten. Een klein verzoek, de pizzabodem mag best dunner maar dat zal vast niet voor iedereen gelden. Naast de osteria is er ook een winkel waar je Italiaanse producten kunt kopen maar bijvoorbeeld ook een pizza kunt bestellen voor thuis.

Meest recente favorieten:

Deze proever heeft nog geen favorieten toegevoegd.