frits geel
Fijnproever
Overzicht
De laatste recensies:
We dachten eens lekker te gaan lunchen op de Grote Markt in Breda. De kok van De Colonie had er helaas geen zin in. Op de kaart hebben ze het over de "beroemde clubsandwich". De sandwich bestond uit bijzonder taai maisbrood met vooral veel sla maar weinig andere ingredienten en nauwelijks saus. Een clubsandwich wordt wat mij betreft op smaak gebracht door gebakken bacon, maar in dit geval betrof het 2 miniscule stukjes koelkastkoude bacon.
Gegeten op: 31 maart 2013.
Dit restaurant doet actief mee aan Vakantieveilingen. Ik had dit nooit eerder gedaan en mijn verwachtingen waren best laag gespannen. Helaas bleek mijn verwachtingspatroon nog een stuk te hoog.
Bij het veilingmenu stond dat dit gewijzigd kon worden. Nou , dit was dan ook driftig gedaan. Bij de hoofdgerechten waren vrijwel alle gerechten van ca. 18 euro vervangen door gerechten van 10 euro (terwijl het duurdere menu gewoon nog steeds bij Vakantieveilingen wordt gepresenteerd). Ik zit niet te wachten op een hamburger of spaghetti. Je voelt je dan al gauw gedwongen bij te betalen voor een serieuzer gerecht.
De kwaliteert varieert. Een voorgerecht met een piepklein stukje zalm, een paar blaadjes droge sla en 4 toefjes wasabimayonaise is best wel genant. De ossenhaas (buiten het menu) was niet mals en dan is het de vraag of het wel ossenhaas was.
Het restaurant is rommelig ingedeeld het is ook meer een strandtent. Misschien is het bij warm weer een stuk leuker.
we hebben getracht te lunchen. Na een Bosch kwartiertje geen aandacht te hebben gekegen, ben ik maar bij de bar gaan bestellen. De dame in bediening gaf aan dat het onverwachts druk was(jawel op de zaterdag tussen kerst en oudjaar). Afijn, dat kan gebeuren. Ik heb dan wel moeite met de chagrijnige reactie. Organisatie was ver te zoeken met (zeer) lange wachttijden en gooi- en smijtwerk. De lunchgerechten waren fantasieloos. "Heeft het gesmaakt", "bedankt" en "tot ziens" werden door de stress maar overgeslagen. Als het druk is, heb ik best wek begrip voor foutjes. Maar dit sloeg werkelijk alles.
Gegeten op: 29 december 2012.De meest recente favorieten:
Deze proever heeft nog geen favorieten toegevoegd.