Het bevreemd mij dat normaliter eens in de zoveel jaren hier een recensie van deze zaak staat. Als er dan een slechte recensie gegeven wordt duiken er in korte tijd plots twee uitstekende recensies als antwoord op. Dit geeft te vragen over de eerlijkheid en de daadwerkelijke mening van hun klanten. Ik blijf er bij dat als men in 1 maaltijd 3 maal iets niet gaar, bedorven en niet te eten voorzet en dit niet alleen bij mij alleen, maar dusdanig dat de eerste keer de serveerster met rood gezicht het van het bord veegt (vanwege de vele klachten)en ruzie met de kok maakt omdat ze het niet meer wil verkopen, er toch echt wel wat aan de hand is. De tweede keer werd gegarandeerd dat het nu goed zou zijn echter was het idem. Neem zoals het is en verbeter dan de situatie. Dit in plaats van het weer een paar dagen later op dezelfde slechte wijze met ditmaal ander voedsel eveneens op zeer slechte wijze te presteren. Dit maal niet goed doorgebakken afbakbroodjes en hetgeen er op zat. Mogelijk dat een andere echte recensist en de voedselautoriteit dit eens kan onderzoeken. Drie maal slecht voedsel (is toch de zaak een eerlijek kans geven) en geen enkele excuus, maar trachten hier een mening als idioot neer te zetten, geeft ook de menatliteit aldaar weer.