Overzicht

Meest recente meningen:

Satebar

Rotterdam Indonesisch 14 april 2012
Toon details

De sate Kambing (Lamsvlees) was geweldig alleen bemerkte ik dat de stukjes vlees wat kleiner zijn dan de vorige keer dat ik er was. Tevens vind ik het altijd zo jammer dat er van die goedkope papieren servetten worden gebruikt, doet echt afbreuk aan het geheel. Voor derest goede service en alles staat vrij snel op tafel. Ik heb genoten en net als mijn andere tafelgast die ook zichtbaar zat te smikkelen.

Eetcafé de Preuverie

Valkenburg Eetcafé 1 maart 2012
Toon details

We hebben onze borden netjes leeg gegeten en niet met tegenzin en dat wil wel wat zeggen voor verwende Amsterdammers. Als oud dj heb ik genoten van de muziek helemaal in stijl. Je merkt direkt dat hier mensen werken met hart voor de zaak. Het oude koesteren maar het nieuwe niet schuwen. Gelukkig geen zoutpot zoals in veel andere eetgelegenheden. Om nog eens in Valkenburg voor terug te komen.

Kratiam Thai Cuisin

Amsterdam Thais 2 december 2011
Toon details

Eindelijk een Thai restauarant waar alles gewoon klopt. Dank, dank, dank voor de betere kwaliteit van de servetten. Altijd een "welcome feel good at the beginning" ook al is het maar een klein detail. Dat kleine detail vormen met alle andere kleine details een aangenaam verblijf bij Kratiam. Onlangs was ik er weer even en had direkt het gevoel van thuiskomen bij een Thai in Holland. I love the garlic. De inktvis was weer zo als het hoort, spicy. Pla Muk Kra Pauw, aroi mak mak! 3 personen en alles er op en eraan en helemaal perfect voor een heel acceptabel bedrag. Tongstrelend.

Meest recente favorieten:

Deze proever heeft nog geen favorieten toegevoegd.