Ilva

Proever sinds 17 juli 2012

Overzicht

De laatste recensies:

18 juli 2012

Ik heb hier één keer 's avonds gegeten en een paar keer voor de lunch. Ik moet zeggen dat ik er liever een broodje eet dan een avondmaal. De avondkaart is weinig verrassend en het is het type restaurant waar je 'op veilig' kiest. En dus liever de kipsaté bestelt dan de biefstuk.
De broodjeskaart is ook standaard, maar de broodjes zijn wel lekker. Vooral het broodje hamburger met sla en friet voor 4,50 is top! Gek genoeg kost een kopje tomatensoep (uit blik!) met niks erbij net zoveel.

Interieur is gedateerd en ziet er viezig uit. Ze hebben houten placemats, waar de lak van afbladdert. Personeel is onervaren, maar wel vriendelijk.

'T Klokhuys

Kinkelenburglaan 4
Bemmel

18 juli 2012

We hadden een mooie avond uitgekozen en konden dus op het prachtige terras zitten. Je zit midden in de stad en toch net even buiten de drukte. Wij vonden de porties goed van formaat. We (twee vrouwen) hebben vier gerechten besteld, brood en één toetje. Alles met elkaar gedeeld en wij waren voldaan.
We waren, inclusief de wijn, wel ruim € 100,- euro kwijt. Je kunt in Nijmegen beter (en meer) eten voor minder geld. Maar dan zit je niet op dat prachtige terras.

Plaats1

Internationaal
Franseplaats 1
Nijmegen
€32,50

18 juli 2012

Heerlijk gegeten, in een prachtig pand. Van te voren even in de kussens gehangen met een cocktail en uitzicht op de Waal. Daarna in het restaurantdeel allerlei kleine gerechtjes gedeeld; gezellig en leuk dat je van alles wat kan proeven. De broodsalade was echt top!

Enige minpuntje was het ijs. Dat was zo zacht dat het drinkbaar was. Na een opmerking hierover bleek dat de ijsmachine het tempo niet bij kon benen. Wat mij betreft serveer je dan dus even niet.

De Firma

Italiaans
Lage Markt 47
Nijmegen
€21,-

Alle 5 recensies weergeven »

De meest recente favorieten:

Deze proever heeft nog geen favorieten toegevoegd.