Overzicht
De laatste recensies:
Een geweldig restaurant voor als je van een "levendig etentje" houdt! Werkelijk geweldig lekker eten. Neem vooral ook de moeite om naar de extra menukaart te kijken, je vindt er veel lekkers. De standaard kaart biedt dat wat je van een Rib House mag verwachten, heeeeerlijk mals vlees met super lekkere side dishes. Zeer vriendelijke en vlotte bediening en maar al te vaak toepasselijke live muziek. We hadden als altijd een gastvrije ontvangst vanavond en genoten van de uitbundige kerstversiering! Aanrader dus !
Gegeten op: 16 december 2012." Veel geschreeuw en weinig wol " Dit restaurant doet alsof ze een Michellin ster verdient, maar niets is minder waar. De kaart biedt je de mogelijkheid een gerecht te kiezen uit de categorie " koud, warm, heet" . Het is geheel niet duidelijk of het om een voor of nagerecht gaat. We hebben veel geld betaald voor wat uiteindelijk alleen om voorgerechtjes bleek te gaan. De service is belabberd. Bij navraag over de rekening werd ik onbeschoft te woord gestaan en afgewimpeld. Doe maar liever niet dus, wanneer je lekker wilt eten voor een normale prijs. Dan is er zoveel meer keus in Hilversum namelijk!
Gegeten op: 15 september 2012.Geweldig lekker gegeten bij Indrapura op het Rembrandtplein. Fantastische rijsttafel (Indrapura) en uiterst vriendelijke en servicegerichte bediening. Met een groep van 6 wilde, bij het uitserveren, 1 van ons toch geen kreeft als voorgerecht. Geen probleem, ze kreeg gewoon een kom overheerlijke kippensoep. Hulde ! Tip: Vraag bij reservering een tafel in het voorste gedeelte. Achterin is het wat donker namelijk en voorin kijk je leuk uit op het plein. We komen zeker terug!