Overzicht

Meest recente meningen:

De Gouverneur

Waalre Europees 9 maart 2005
Toon details

We hebben een geweldige avond gehad. De eigenaren hebben een sfeervol restaurant neergezet, waar de gerechten heerlijk smaakten (met een goede prijs/kwaliteitverhouding) en een vriendelijke en enthousiaste bediening. We gaan zeker nog een keer terug!

Claire

Eindhoven Aziatisch 9 maart 2005
Toon details

Inmiddels zijn we al een aantal keren bij Claire wezen eten, waaronder 2e kerstdag. Het is inderdaad opvallend dat gastvrouw Claire enkel oog heeft voor vrienden en goede bekenden en deze ook anders behandeld dan de rest van haar gasten. Met kerst hadden we speciaal gevraagd om een \"goede\" tafel en kregen we in eerste instantie een tafel net achter het gordijn bij de ingang toegewezen. Bovengenoemde aspecten dragen helaas niet bij aan de sfeer, waardoor wij het restaurant niet meer zullen bezoeken. Daarentegen is het eten uitstekend.

De Zonnewende

Nuenen Frans 28 juni 2004
Toon details

De prijs/kwaliteit verhouding van de gerechten is niet goed, al zijn de borden wel mooi opgemaakt. Zowel de eigenaar als de bediening is stijf en uit de hoogte. Na een glas wijn geheel over me heen te hebben gekregen, kwam er nauwelijks een excuus en de eigenaar schoof zijn verantwoordelijkheden op zijn serveerster (onervaren en onhandig) af.

Meest recente favorieten:

Deze proever heeft nog geen favorieten toegevoegd.