klootwyk

Proever sinds 16 juni 2012

Overzicht

De laatste recensies:

14 mei 2013

Recent hebben we hier met 2 personen voor het eerst gegeten.
De laatste keer dat we hier waren zat er nog een griek, nu dus een Thai. In het verleden hebben we al meerdere keren bij de afhaal gehaald, nu hebben ze dus een restaurant. Leuk dus om een nieuwe keuken in Oud-Beijerland te hebben, eetcafe achtige keukens met meer van hetzelfde zijn er al ruim voldoende in ons dorp.
De kaart is niet heel uitgebreid maar de voorgerechten en hoofdgerechten die we besteld hebben waren uitstekend van smaak. Prijzen zijn zeer redelijk en de porties zijn ruim voldoende. Vriendelijke eigenaar ook. Het interieur is OK, niet bijzonder maar ook niet ongezellig. Het eten is voor ons het belangrijkste en dat is in orde.
Aanwinst voor Oud-Beijerland.

Gegeten op: 3 mei 2013.

Thais Restaurant Mathulada

Thais
Peperstraat 6
Oud Beijerland
€30,-

De onderstaande recensies hebben een afwijkend uiterlijk, omdat ze zijn ingediend in het oude systeem. Bekijk hier wat er is veranderd.

22 juni 2012

gisteren voor het eerst in dit nieuwe restaurant gaan eten. Wij hebben het vier gangen menu genomen. De gerechten waren stuk voor stuk heerlijk en de hoeveelheid was ook dik in orde voor de wat grotere eter. De prijzen zijn dan ietwat boven gemiddeld maar daar staat een goede kwaliteit voor in de plaats. Wij komen zeker terug hier.

Divina Cucina

Italiaans
Nobelstraat 6
Oud-Beijerland
€34,50

16 juni 2012

Alweer een tijdje geleden hier gegeten. Speciaal voor de beren gekozen, omdat we met de kinderen waren die op tijd naar bed moesten. We hadden o.a. een lasagne besteld.
Na (veel te) lang wachten werd uiteindelijk het eten geserveerd. De lasagne was helaas deels nog bevroren.
Hier komen we niet snel terug.

1 van de 1 proevers vindt dit nuttig.

Bertus Beer

Hollands
Vierwiekenplein 40
Oud-Beijerland
€19,50

De meest recente favorieten:

Deze proever heeft nog geen favorieten toegevoegd.

DinerDagen Reserveer nu DinerDagen powered by Powered by MasterCard