michal01

Proever sinds 8 juni 2012

Overzicht

De laatste recensies:

11 mei 2013

Wij kunnen niet anders zeggen dat het helemaal super is hier! We kwamen hier voor lunch en zaten in een gezellig nisje. Hadden een goed uitzicht op de keuken. Duidelijk dat alles vers wordt gemaakt. We bestelden wortel/sinaasappelsap en appelsap. Allen vers en lekker. Verder heerlijk brood met o.a. notenpasta,komkommer en tuinkers..Hadden ook cheesecake toe en koffie verkeerd. Alles is even smaakvol! De bediening is vriendelijk en snel. Het is er schoon en gezellig. Hopelijk blijft dit zo! Onze complimenten! Komen graag terug.

Gegeten op: 10 mei 2013.

Echt Alkmaar

Biologisch
Marktstraat 4
Alkmaar
€15,-

5 mei 2013

Omdat we zin hadden in asperges,gingen we hier tafelen. De ontvangst was vriendelijk en kregen een leuk plekje. Het was erg druk,maar gezellig. Het heeft echt de uitstraling van een oude boerderij met openhaard. Wij vonden het verrassend goed allemaal. Vooraf hadden we Rosé Prosecco en olijven met knoflook. Vervolgens een heerlijke witte wijn: Pinot Blanc,goed passend bij de asperges met ham,ei,botersaus en aardappeltjes.. (smaakvol,maar had wel wat warmer mogen zijn..) Als toetjes een verse muntthee,dubbele espresso met truffelijs en crême brullee. Erg lekker! We vonden de muziek helemaal top (lekkere oude hits) en men kon later op de avond een dansje wagen op de dansvloer.. Leuk concept! Komen hier zeker weer!

Gegeten op: 4 mei 2013.

De Bokkesprong

Frans
Heereweg 337
Groet
€25,-

De onderstaande recensies hebben een afwijkend uiterlijk, omdat ze zijn ingediend in het oude systeem. Bekijk hier wat er is veranderd.

8 juni 2012

Mangiare....je eet in een Italiaanse huiskamersfeer, erg gezellig. Gastvrouw/Kok Marlous werkt zich uit de naad om het iedereen naar de zin te maken. Verrassende gerechten..lekkere huiswijn en de ongecompliceerde sfeer maken Mangiare tot een fijne plek om te eten. Aanrader!

Mangiare

Italiaans
Van Oldenbarneveltstraat 150
Rotterdam
€29,50

Alle 4 recensies weergeven »

De meest recente favorieten:

Deze proever heeft nog geen favorieten toegevoegd.