Etenenzo

Proever
Proever sinds 29 april 2012

15 mei 2013

Tweede keer dat ik hier at. Nu toch even melden dat de eerste keer geen toevalstreffer was, het was opnieuw erg goed! De ambiance is zonder al te veel poeha evenals de bediening. Gewoon gezellig en zeer vriendelijk en attent personeel. Maar dan het eten, meer dan voortreffelijk! Ik ben niet zo'n grote eter en wil graag genoeg groentes. Mijn man is echter een grote eter. We hadden een vier gangen diner en de chef de vrije hand gegeven. (carte blanche) Voor mij zou de volgende keer drie gangen ook genoeg zijn maar mijn man was blij met vier! Genoten van de asperges met ham, de longhaas en als klap op de vuurpijl het dessert. Creme brulee maar dan met anijs en kardemom, heeeeerlijk! Kortom een pluim voor de chef en zijn mannen voor een fijne avond. Ik kom hier zeker terug!

Gegeten op: 4 mei 2013.

Eetlokaal Van de boer

Slow food
Mathenesserweg 2
Rotterdam
€34,50

De onderstaande recensies hebben een afwijkend uiterlijk, omdat ze zijn ingediend in het oude systeem. Bekijk hier wat er is veranderd.

29 april 2012

Goed verzorgde avond gehad! Bijzondere gerechten en zeer prettige ontvangst en bejegening. Er wordt echt geluisterd naar je wensen.

Mastika

Internationaal