Overzicht

Meest recente meningen:

Tasty Memory

Amsterdam Aziatisch 24 februari 2008
Toon details

Gisteren zijn we hier voor de tweede keer geweest en weer hulde ! De eerste keer hebben we genoten van het Maleisische menu. Kelvin, 1 vd eigenaren is afkomstig uit Maleisie en dat was absoluut te proeven. Bereid met verse kruiden en cocos kwam er een schitterend en pittig menu. Gisteren hebben we de keus aan Kelvin gelaten...fantastisch, Oosterse St jabocschelpen vooraf,Sechuan spare-ribs, jumbo-mosselen Thais bereid en nog veel meer. Heerlijke Chablis erbij en super gastvrij. Apart om in deze buurt zo'n culinair Aziatisch restaurant te hebben. Let op dit is geen standaard buurt-Chinees, maar een Aziatisch delicatesse-restaurant.

Noorderlicht

Amsterdam Europees 28 januari 2007
Toon details

Gisteravond weer een heerlijk relaxed avondje gehad, vrolijke en verzorgde bediening die goed bereid eten serveerden (goede prijs/kwaliteit verhouding). De recentie hiervoor zal waarschijnlijk berusten op een typisch pech-gevalletje. Wij kwamen voor de 2e keer (zie recentie 2/9/06) en het was wederom okay. Nogmaals wij komen zeker weer terug en kunnen niet wachten dat het zomer is om buiten te kunnen eten op deze unieke locatie

Noorderlicht

Amsterdam Europees 2 september 2006
Toon details

Wat een aparte, gave locatie met relaxte bediening. Prijs/kwaliteit is okay, niet super culinair maar dat kan je niet verwachten voor dat geld. Heerlijk relax een avondje gezeten. Top, hier komen we zeker terug

Meest recente favorieten:

Deze proever heeft nog geen favorieten toegevoegd.