Recensies

van mdt

mdt

mdt

Proever in spe

Recensies

mdt
 • Recensies in de laatste twee jaar
  0 goedgekeurde recensies
  0 recensies nuttig bevonden

Proever in spe
 • Uitstekend

Goede aanwinst voor Valkenswaard en inmiddels twee keer gegeten en gekozen voor het verrassingsmenu. De heerlijk bereiden gangen zijn mooi opgemaakt en gaan erg goed samen met het aanbod (huis)wijnen.
Vriendelijke bediening en sfeervol ingericht restaurant met ruime tafelsetting. Je kunt zien dat over elk detail is nagedacht. Top!

mdt
 • Recensies in de laatste twee jaar
  0 goedgekeurde recensies
  0 recensies nuttig bevonden

Proever in spe
 • Redelijk

Mooi ingericht restaurant en tappas gedeelte. Wij hebben in het restaurant gegeten, verfijnde gerechten voorafgaand aan verschillende amuses.
De eigenaresse is kil en samen met de bediening worden de borden in gezet zonder een woord evenals bij het uithalen te vragen of het gesmaakt heeft.
Bij meerdere van ons was de portie van hoofdgerecht gelijk aan die van een tussengerecht, waardoor het desert en de zoetigheden bij de koffie er voor moesten zorgen dat je niet met honger van tafel gaat. Dit vertellende aan de serveerster, kon ze het alleen doorgeven aan de keuken zonder verder excuus of het zien van de eigenaaresse. Wel zo beleefd als je een gerenomeerde zaak wil runnen. Jammer want zullen hierdoor niet zo snel weer terug gaan.

IENS bestaat 15 jaar!

© IENS 1999 - 2014 Alle restaurants in Nederland, met recensies van hun gasten