Overzicht

Meest recente meningen:

Cascades

Den Haag Japans 29 december 2004
Toon details

Laatst met een groep van negen personen bij Cascades gegeten. We hebben de gerechten aan de kok\'s fantasie overgelaten, waarbij voor één persoon rekening moest worden gehouden met vegetarisme. We zijn duidelijk niet teleur gesteld: alle gangen kwamen bijtijds door en smaakten prima. De bediening was enthousiast en met af en toe een beetje hulp van haar collega (ze was zelf nieuw) kwam ze prima voor de dag. De aankleding van het restaurant vond ik zelf niet alles, maar daar kan binnenkort, na de verhuizing naar de Koninklijke Schouwburg, wellicht verandering in komen. Dan ga ik er zeker weer eten en dán maar eens kijken of ze van de waardering \'goed\' misschien wel \'uitstekend\' kunnen maken. Tip: doe rustig aan met de sake, want voor je het weet loop je op je wenkbrauwen!

Maliënkolder

Den Haag Internationaal 29 december 2004
Toon details

Afgelopen week heb ik hier weer eens gegeten. Ik had het geluk dat de wildspecialiteit van de dag een van mijn favorieten was: hertenbiefstuk, geserveerd met een rode wijn saus. Onder het genot van een heerlijk glas wijn hebben we met z\'n viertjes zitten smullen. De gezellige en vlotte bediening én de schappelijke rekening maakten de avond compleet. De volgende keer ga ik, als het op het menu staat, voor het speenvarken. Lijkt me ook zááálig!

Carnival Grill Café

Den Haag Bbq, Grill 23 juni 2004
Toon details

Indien je geen hoogstandjes verwacht op culinair gebied en de studentikoze bediening voor lief nam, was het hier best goed toeven. Het restaurant is echter onlangs gesloten en wordt op dit moment verbouwd tot een hippe bar/restaurant/club combinatie. Ik geloof dat de nieuwe naam Flow of Flo(o) moet gaan worden, maar zeker weten doe ik dat niet.

Meest recente favorieten:

Deze proever heeft nog geen favorieten toegevoegd.