a TripAdvisor company

Recensies

van daniel4

daniel4

daniel4

Proever in spe

Recensies

daniel4
 • Recensies in de afgelopen twee jaar
  0 goedgekeurde recensies
  0 recensies nuttig bevonden

Proever in spe
 • Uitstekend

 • Uitstekend

Vorige week weer bij Bao geweest. Wow! Altijd lekker. Warm, vers, veel smaak en vooral niet pretentieus; wat toch vaak het geval is voor Aziatisch eten in een nieuw jasje. Gewoon eerlijk en puur. Vis was heerlijk, vlees prima. Tempe vond ik nog het beste, maar daar ben ik ook een liefhebber van.

daniel4
 • Recensies in de afgelopen twee jaar
  0 goedgekeurde recensies
  0 recensies nuttig bevonden

Proever in spe
 • Matig

 • Matig

Na het lezen van de recensies was ik redelijk enthousiast geworden. Nog aan de telefoon gezegd dat ik met iemand kwam die jarig was. Bij binnenkomst werden we welkom geheten en mochten we zitten waar we wilden, erg rustig op dinsdag. De gastvrouw kwam wat laat naar ons toe en toen ik vroeg of ik de wijnkaart mocht zien zei ze verder niets...ik ging er maar vanuit dat ze me gehoord had? Gekozen voor 2x set menu voor 30 euro pp. De voorgerechten waren lekker, dus dat leek ons goed te gaan. Echter waren de hoofdgerechten echt onder de maat. vond er geen fluit aan, ongepassioneerd, half lauw geserveerd. ribeye was nog wel te doen, maar de vis...jemie, alsof iemand beetje aan het oefenen is ofzo. en dan half lauw geserveerd. poeh. Dessert mochten we ook ala carte kiezen, dat was aardig. kaas kan niet zoveel mee mis gaan, dessertwijn genomen en daarna krijgen we nog een kleine dessertwijn van het huis. Was dat voor de jarige?

Vond het erg matig, geen comfortfood en beetje opgeklopt. De service was echt...niet goed. Ze was ook alleen, dus wellicht lag het daaraan, maar een lachje mag er best vanaf. Erg jammer, kom hier nooit meer terug en zal het afraden.

Waar gaan we eten?

© IENS 1999 - 2015 Alle restaurants in Nederland, met recensies van hun gasten

a TripAdvisor company