ddeps

Proever sinds 29 januari 2012

Overzicht

De laatste recensies:

11 januari 2013

We hadden hier al wel eens een broodje gegeten op het terras en dat was prima. Nu ook echt gegeten en dat was minder. De maaltijd salade was een hoop ijsbergsla op je bord met daarop decoratie, jammer want dat zou een stuk beter kunnen. De biefstuk was wel aardig. Verder leuke lokatie, inrichting is wat merkwaardig en de bediening is niks op aan te merken.

Gegeten op: 11 januari 2013.

Uitspanning Boslust

Internationaal
Mariastraat 31
Utrecht
€24,50

6 januari 2013

Met zn 4-en hier gegeten en toevallig allemaal een vegetarisch gerecht gekozen. Lekker eten, prima wijntje erbij, helemaal goed! De bediening was niks op aan te merken, gewoon vriendelijk en niet opdringerig. Van de setting moet je houden: toen wij arriveerden was het nog vroeg en zat er nog niemand en dan is het een beetje een donker ongezellig hol. Voor de rest een prima eetcafe!

Gegeten op: 6 januari 2013.

Eetcafé de Smederij

Hollands
Tuinstraat 2-4
Groningen
€22,-

1 januari 2013

Op zich wel fijn dat we hier op oudejaarsavond wel terecht konden voor een hapje aangezien veel eetgelegenheden gesloten waren, maar het eten viel helaas tegen. Voorgerecht: rare combi van garnalen met ketjapsaus, avocado en cocktailsaus. Broodplankje was wel ok. Hoofdgerecht: mixed grill, oftewel een bord met droge stukjes vlees. Voor de saus moet je extra betalen (en de pepersaus bevat nauwelijks peper), net als voor de mayo bij de frietjes. Ook het zalmpakketje uit de oven was niet bijzonder. De bediening haalde meer dan een keer al glazen of borden van tafel terwijl we nog niet uitgegeten of gedronken waren. De rekening viel tegen. Geen aanrader!

Gegeten op: 31 december 2012.

Café Beurs

Kruiskade 55