maggiora

Proever sinds 27 januari 2012

Overzicht

De laatste recensies:

28 maart 2013

are there anymore 10 's ?!
Vanavond hier gegeten met mams via Groupon, op en top top!! Heerlijk gegeten, superlieve schatten die ons bedienden, niets teveel gevraagd en constant vragen, of alles naar wens was...
Als klap op de vuurpijl hun huisgemaakte Tiramisu; ook al zit je nog zo vol; dit mag je niet missen in dit restaurant! Een aanrader voor iedereen, die in sfeer wil eten met topbediening in hartje den Haag en dan ook nog voor een leuke prijs; wat wil je nog meer?

Gegeten op: 28 maart 2013.

New York

Wereldkeuken
Hooikade 4
Den Haag
€27,50

De onderstaande recensies hebben een afwijkend uiterlijk, omdat ze zijn ingediend in het oude systeem. Bekijk hier wat er is veranderd.

5 april 2012

Vanavond gegeten met mijn zus; had een groupdeal actiecoupon: wat een schat van een gastvrouw/eigenaresse: heel gastvrij en vriendelijk; en dan de huisgemaakte pasta's; top!
Leuke gezellige entourage met kunst/schilderijen en heerlijke Italiaanse muziek
Als klap op de vuurpijl: huisgemaakte tiramisu; een aanrader voor iedere liefhebber:
komt dat proeven!!!

Il Gusto

Italiaans
Badhuisstraat 41
Scheveningen

15 maart 2012

Gisterenavond met mijn vriend hier gegeten met een groupon.
Zeer gastvrij ontvangen, schitterende entourage met mooie Japanse items en supersfeer.
Eten was echt heerlijk, snelle en vriendelijke bediening, 2 half uur gezeten, zonder bezwaar, terwijl restaurant bomvol was en er mensen binnenkwamen.
10 euro pp aan drank of bijgerechten is relatief; moest 18,50 voor 2 pers. bijbetalen, geen probleem.
Fugu, geslaagde avond; kom graag terug, ook zonder groupon: dikke 10 !!!

Fugu

Japans
Van Vollenhovenstraat 15 Unit 23
Rotterdam

Alle 4 recensies weergeven »

De meest recente favorieten:

Deze proever heeft nog geen favorieten toegevoegd.