Overzicht

Meest recente meningen:

Humphrey's

Nijmegen Internationaal 26 januari 2007
Toon details

Het is lang geleden dat ik voor E20 (3 gangen naar keuze) zo goed heb kunnen eten. Jammer eigenlijk dat dit een uitzondering ipv regel is. Bediening was vriendelijk, wel enigszins onervaren. Gezellig restaurant, bistro-achtig. Reserveren lijkt mij verstandig, op woe avond nagenoeg vol, de naburige resto's waren bijna leeg. Huiswijn is prima te drinken. Alle vooroordelen tav een formule concept kan je hier laten varen. Ik kom terug.

Chalet Brakkestein

Nijmegen Frans 19 januari 2007
Toon details

Prijs kwaliteit volledig zoek. In de regio (bijv de recente ster in Malden) vele malen beter en goedkoper. Homeopathische porties. Hoofdgerecht is alleen maar vlees of vis zonder groente oid. Wel sfeervolle gelegenheid en verder prima bediening. Maar ja, de hoofdzaak is honger stillen en genieten van lekker eten en dan pas de inrichting. Alleen doen als geld geen rol speelt en op dieet bent dus.

Tjau Tjin

Castricum Chinees 6 september 2006
Toon details

Al meerdere keren wat afgehaald. Ook eenmalig voor groot gezelschap buffet laten verzorgen. Altijd heerlijk smakelijk eten. Prima prijs/kwal verhouding. Vorige week menu van de maand genomen. Met z\'n vijven precies genoeg. Eten staat altijd precies op tijd klaar bij vooraf bellen. Vriendelijk personeel. Hopenlijk blijven deze uitbaters langer dan hun voorgangers.

Meest recente favorieten:

Deze proever heeft nog geen favorieten toegevoegd.