Overzicht

Meest recente meningen:

Restaurant Argentina

Zeist Argentijns 5 januari 2011
Toon details

Voor de derde keer prima getafeld in dit wat aparte grillrestaurant. Deze keer in een volledig lege tent gezeten, maar dat deed ook deze keer weer niets af aan de kwaliteit van het eten. Mijn tafelgenoten, ook niet de minste wat betreft ervaring met tafelen buiten de deur, waren te spreken over het voedsel, de bereiding en de wijn. Service was wat minimaal, de ober was nieuw en kende de kaart niet zo goed. De kok was als altijd prima op dreef, snel en lekker. Ook voor de prijs hoefden we het niet te laten, 65 euro voor ons drieen met 2 glazen prima huiswijn.

Milan

Utrecht Surinaams 10 november 2010
Toon details

Het restaurant zelf is vrij basic ingericht, maar de kwaliteit van het voedsel maakt dat ruimshoots goed. Beiden hadden we een roti kipfilet, bakabana en een saoto soep. Alles weggespoeld met, hoe kan het ook anders, een groene fernandes. Prima eten, zeer aan te bevelen als korte eet-stop voor het pakken van een filmpje.

New Peking City

Amstelveen Chinees 27 november 2009
Toon details

Lekker gegeten met drie collega's. Tsing Tao biertje met cassave kroepoek terwijl we het menu bekijken, vervolgens voor ieder van ons wat anders. Iedereen was na afloop tevreden. Zelf had ik Szechuan stijl kip met witte rijst. Lekker pittig en precies genoeg. Bediening was ok, niet al te snel en een tikkeltje arrogant. Een wat typisch opgezet restaurant. De ingang is op de bovenste etage van winkelcentrum "Amstlvn" aan het Binnenhof. Je gaat met een lift naar boven. De neonverlichting buiten heeft betere tijden gekend, sommige letters lichten niet meer op.

Meest recente favorieten:

Deze proever heeft nog geen favorieten toegevoegd.