Lyran
Expertproever
Overzicht
De laatste recensies:
Heerlijk gegeten bi 't Pakhuys. Ruimtelijke opgezet restaurant waardoor je gezellig kunt tafelen en geen last hebt van anderen. Service is goed, concept erg leuk en het eten lekker.
Zeker een restaurant om terug te komen!
Met een grote groep (40 personen) bij de Humphrey's wezen eten. Ontvangst was goed, wijn, water en brood stonden klaar en andere dranken werden snel geregeld. Ook werd gevraagd of er jarigen waren, erg attent.
We kregen redelijk snel (voor zo'n grote groep) ons voorgerecht, wat simpel, maar lekker was. Daarna volgde snel het hoofdgerecht, erg lekker. Geserveerd met friet, salade en stoofpeertjes. Ook extra friet was geen probleem en werd snel geregeld. Het nagerecht was een goede afsluiting.
Op koffie en thee hebben we wel erg lang moeten wachten, want enkelen kregen pas drankjes toen de eersten al naar huis gingen.
Kortom, goed bevallen en met zo'n grote groep snel en lekker gegeten.
La Gitana is een kleine tapasbar in Eindhoven waar je erg goedkoop (€14,50) onbeperkt tapas kunt eten. De tijdslimiet van 2 uur gaat stiekem snel voorbij. De hapjes waren lekker, wel erg weinig. Ook staat er geen salade op de kaart. Voor een budget maaltijd is het prima, want ook het drinken is relatief goedkoop. Als je uitgebreid tapas wilt eten, zou ik voor een ander restaurant gaan.
Gegeten op: 16 december 2012.De meest recente favorieten:
Deze proever heeft nog geen favorieten toegevoegd.