Overzicht

Meest recente meningen:

Restaurant Will's

Utrecht Internationaal 3 maart 2012
Toon details

Vitello tonnato met stukje 'verse' tonijn i.p.v. de tonijnmayonaise. Hiervoor in de plaats lag een zurig sliertje saus. Raar gezicht trouwens een stukje vis op vlees. Irish Coffee moet je hier dus NIET nemen. Wordt geserveerd in een diabolo vormig glas. Je bent genoodzaakt eerst de spuitslagroom op te eten of er doorheen te roeren want door de vorm van het glas verstopt het de hele boel. Je moet het trouwens eerst ook nog af laten koelen want een oortje ontbreekt. Wel vragen ze de hoofdprijs voor deze mislukking.

Humphrey's

Utrecht Hollands 19 januari 2012
Toon details

Heerlijk gegeten, alle 3 de gangen. De carpaccio was precies goed qua verhoudingen vlees, sla, dressing en kaas. Daarna Confit de canard met paddestoeltjes, sla, frites en huisgemaakte appelmoes. Na veel twijfel (grote keus) gekozen voor de Tarte Tatin met ijs na. Dit was eveneens zoals het moet zijn. Bediening zeer vriendelijk en de inrichting on-Utrechts, veel pluche en super kitchserige kroonluchters, maar het paste bij elkaar! Prijs/kwaliteit prima!

Sparkling

Utrecht Frans 17 november 2011
Toon details

Prachtig opgemaakte borden en dat niet alleen, de smaak is ook voortreffelijk. De bediening (was volgens mij de eigenaar maar ben niet zeker) heeft oog voor zijn klanten. Wat ik ook prettig vind is dat er water op tafel komt en zodra de karaf leeg is staat er een nieuwe. Niet geheel mijn inrichting, maar ik kom hier uiteindelijk voor het eten, al met al een aanrader en ik ga hier beslist vaker eten.

Meest recente favorieten:

Deze proever heeft nog geen favorieten toegevoegd.