koffie22
Topproever
Overzicht
De laatste recensies:
Op een wat ongezellige locatie (wel gratis parkeren!) moet je zeker eens bij Van Stralen een vorkje gaan prikken. Hier weten ze nog wat gastheerschap is. Wat een fijne en ongedwongen aandacht. Leuke uitgebreide kaart met voor ieder wat wils. Het eten vonden we heerlijk (eerlijke smaken, vers, mooie porties). Brood met heerlijke huisgemaakte smeersels erbij en dat alles voor een redelijke prijs. Het tempo zit er wel in, maar dat kan je natuurlijk zelf aangeven. Een eetcafe ++. Complimenten.
Il Giardino was altijd vaste prik als wij in de buurt van Maastricht waren, maar wat is er toch gebeurd ? De prijzen (met name de voorgerechten) stijgen naar buitenproportionele hoogte. Natuurlijk is het er altijd gezellig met de typische luidruchtige Italiaanse bediening maar het moet wel in verhouding blijven. Het is en blijft een gemiddeld Italiaans restaurant. Het zat er voor het eerst ook niet vol. Begint IG na de verbouwing enkele jaren geleden letterlijk en figuurlijk langzaam af te brokkelen. Zonde ! Wij overwegen de volgende keer niet meer terug te keren.
Gegeten op: 7 juli 2012.Op een zonnige dag snel neergeploft bij Van Puffelen met de kinderen. Mooi tafeltje in de zon pal naast de zichtbare Dieze die veelal onzichtbaar door Den Bosch stroomt. Het eten viel echter enorm tegen. Het vlees van de mixed grill was gortdroog en smakeloos. Omdat het zo ontzettend rap was opgediend vroeg ik of het wellicht voorgegaard was. De attente bediening stelde voor om het om te ruilen. Maar ook dat vlees kwam heel snel en smaakte nergens naar. De salades waren droog en ook het eten van mijn tafelgenoot kon de goedkeuring niet wegdragen. Mooie locatie, schappelijke prijzen, zeer matig eten.
Gegeten op: 1 augustus 2012.De meest recente favorieten:
Deze proever heeft nog geen favorieten toegevoegd.