Loire

25 meningen | 2 favorieten
Proever sinds 15 april 2004

Overzicht

Meest recente meningen:

Hoofdstad Brasserie (Hotel L'Europe)

Amsterdam Brasserie 15 februari 2012
Toon details

Hotel brasserie waar iets te houterig en teveel personeel rondloopt. Prima keuken. Overheerlijke kalfslever gegeten. Alleen de vermelding van de wijnprijzen op de kaart - heel glas/half glas - is nauwelijks te onderscheiden en wekt verwarring. Voor een glas Pinot betaal je € 10,50 terwijl je denkt dat het € 5,25 kost. Hoofdgerecht 22,50, twee glazen wijn 21,-.Laten ze dat anders op de kaart zetten. Nu heb je heel lekker gegeten en ga je weg met een bekocht gevoel en dat is jammer en doet geen recht aan de keuken.

Pinsa's

Amsterdam Biologisch 15 februari 2012
Toon details

Hier eet je een super lekkere en bovenal authentieke pizza. Bediening nog wat rommelig, maar wat op het bord komt is heel goed met een prima prijs/kwaliteit verhouding.

Museumcafe Neva

Amsterdam Frans 15 januari 2012
Toon details

Het lijkt hier meer dan het is. Dat geldt voor de kwaliteit van de keuken, de bediening en de ruimte. Mooie grote ruimte met prima akoestiek, maar ook afstandelijk, kil en slecht verlicht. Voelt niet behagelijk, zeker als er 's avonds weinig mensen zijn. De bediening is vriendelijk, lijkt professioneel maar is het niet echt. Vergeten dingen en kijken niet. De keuken heeft een nieuwe chef (ooit jongste met Michelinster) als uithangbord en de kaart ziet er simpel en aantrekkelijk uit Wat op de borden komt valt tegen. Beetje liefdeloos gekookt en koud. Ster lijkt heel ver. Niet echt smullen. Dat moet veel beter kunnen. Wat hier mist is passie!

Meest recente favorieten:

Bordewijk