naneel
Meesterproever
Overzicht
De laatste recensies:
Goede prijs kwaliteit verhouding. De pizza's zijn hier erg goed. De bediening vind ik altijd wat moeilijk bereikbaar en weinig oplettend. Ook zijn wij hier weleens 10 minuten voor openingstijd gewoon weggestuurd. Geef ons dan gewoon een drankje en laat ons even aan de bar wachten zou ik zeggen, zeker aangezien de bediening gewoon nog even rustig een sigaret stond te roken. Verder is het restaurant leuk ingericht, veel tafels, maar niet boven op elkaar gepropt en een open, ruimtelijke sfeer.
Gegeten op: 24 mei 2013.In principe is het hier een soort van selfservice, maar wat zijn deze mensen altijd heerlijk Rotterdams gezellig en opgewekt. De vis is hier altijd van topkwaliteit! Wij zijn groot fan van de sashimi en de gegrilde tonijn, het Rotterdammertje en nu natuurlijk de verse haring. De inrichting is wat oubollig, maar de statafels maken een groot deel van de immer gezellige sfeer.
Gegeten op: 17 juni 2013.Op een zonnige zomeravond bij Mangiare een hapje gegeten. We hebben heerlijk in de zon aan de voorkant van het restaurant gezeten. Ik had zelf een overheerlijke salade van parmaham met mozzarella en vijgen. Niet te ingewikkeld maar wel mooie verse producten. Mijn partner had de lasagne met porcini en truffel. Deze is prima maar de truffel(olie) had iets minder gemogen. Dit is een ontzettend schattig restaurant waar de bediening uiterst vriendelijk is, maar het mag wat scherper en attenter. Ook niet zo netjes dat de bediening een meter van ons vandaan voor het restaurant een sigaret loopt weg te paffen terwijl wij daar aan het eten zijn.
Gegeten op: 17 juni 2013.