Overzicht

Meest recente meningen:

Restaurant Lundi

Leiden Frans 16 augustus 2011
Toon details

Afgelopen weekend zijn we naar Lundi geweest, gelokt door alle goede recenties. Dan verwacht je ook wat, en gelukkig kregen we dat ook. Het weer zat mee dus we konden eerst plaatsnemen aan het gezellige zonnige bootterasje. En biertje en een wit wijntje voor mevrouw, plus een mandje lekker brood. Meisje dat bediende was fris vlot en behulpzaam, maar wist niet wat de Sauvignon wass, maar ja. Daarna gingen we naar binnen. Geen geirriteerde blik van Oh Bent U verplaatst maar bediening die met je meeloopt, je groot gelijk geeft dat je naar binnen gaat en je jas meeneemt die je vergeet. Binnen knus en gezellig en lekkere ribeye. Ik had wel wat behoefte aan zout op het vlees, beetje neutraal smaakje. Ik ben ook nogal zout gewend, zeker na het sporten. enifn. Er gaat een lekker flesje wijn open als je per glas besteld, ha, Gastvrijheid! Ga Zo Door Lundi, wij komen terug.

Beachclub O

Noordwijk Internationaal 16 augustus 2011
Toon details

Tsja, we kunnen de overwegend negatieve berichten ontkennen noch bevesstigen. Wij zijn vorig weekend voorzichtig met een kopje koffie begonnen, dus pas na het eten binnen. Het ziet er binnen spic & span en trendy uit. Muziek is helemaal onze smaak, als dat niet zo was stond tie een tikje te hard ja. Nu dus niet, het was er rustig en we zaten prins heerlijk aan het raam. Verhouding bezoekers personeel was nu 1 op 1 maar inderdaad, coordinatie was niet heel goed. Er staat dan 2x achter elkaar iemand bij je tafel, (oh wordt u al geholpen door mijn collega..?) als het drukker wordt kun je raden wat er gebeurt... Toch nog twee ijssdessssertss gegeten, presentatie een 9 en smaak een 7. Een dineetje met z'n vieren wilden we wel, maar beginnen we gezien de negatieve reacties even niet aan. Eerst maar even kijken of Beachclub O zich wat van de klachten aan gaat trekken. :-)

Praag

Haarlem Internationaal 21 augustus 2007
Toon details

Sorry, maar dit was echt heel slecht. Om 19:15 zijn wij gaan eten bij Praag, net voordat het vol begon te stromen. Een goed teken, dachten wij toen nog. Het (jonge) meisje dat ons bediende (of zou moeten bedienen) negeerde ons structureel en serveerde na enig aandringen een warm biertje. Een menukaart moesten we zelf vragen. Nadat ze vervolgens het brood vergat en alle mensen wel te eten kregen en wij niet, ben ik gaan klagen. Het werd niet beter helaas. Het brood arriveerde maar de serveerster gooide de tapenade over mijn vriendin en over de vloer, waarbij ze zich alleen zorgen maakte over het laatste, mijn vriendin moest zichzelf met een servetje redden. Het eten, tot slot, was heel goed. Dat dan weer wel, maar wij komen hier nooit meer. Gerbrand

Meest recente favorieten:

Deze proever heeft nog geen favorieten toegevoegd.