Overzicht

Meest recente meningen:

Knossos

Den Haag Grieks 13 oktober 2008
Toon details

Knossos is sinds twee weken weer open. De zaak is prachtig verbouwd, heel trendy met mooi licht boven de bar. De kleur was toen wij er waren rood maar kan ook veranderd worden in geel of lichtgroen. De zaak lijkt niet meer op een Grieks restaurant, is ook van buiten niet meer te zien. Mooie banken en strakke tafels en stoelen. De ouzo die bij binnenkomst werd geserveerd is vervallen. Knossos is ook voor de lunch open. Wel jammer dat de menukaarten nog niet vernieuwd zijn. Wat nieuwe variatie op de menukaart zou goed zijn. Ik had deze keer als voorgerecht gebakken mosselen, die smaakten echt toppie.

Adjanski

Helmond Mediterraan 5 oktober 2008
Toon details

Hier kom ik al ruim 30 jaar. Deze mensen doen echt hun best. Ik woon in Den Haag maar als ik in Helmond kom ga ik er nog wel eens naartoe, altijd lekker en door de week aanbiedingen. Ik heb er ook wel een keer gegeten dat het wat minder was, toen ik vroeg of mevrouw Adjanska niet in de keuken stond (de eigenaresse) werd mijn vermoeden bevestigd, dat bleek inderdaad zo te zijn. Zij is de spil van het restaurant. Het kan zo zijn dat als het erg druk is dat er wel eens iets bij inschiet maar toch krijgen ze van mij een uitstekende beoordeling anders had dit restaurant het nooit zo lang volgehouden. Het is een van de betere restaurants zo niet de beste van Helmond.

Crazy Pianos

Scheveningen Internationaal 27 september 2008
Toon details

We waren met een groep van 30 personen. Bij de bar wat gedronken, was heel erg krap allemaal en we stonden bijna tegen andere gasten aan die aan het dineren waren. Het eten was wel goed, weinig keus (keuze uit 2 hoofdgerechten). Eten werd op tijd geserveerd, niets op aan te merken, drank ook goed. De muziek begon steeds harder te splen zonder pauze dus we konden elkaar niet verstaan. Om 22.30 uur waren we klaar met eten en werden de tafels en stoelen opgeruimd en moesten we verder dus staan. Voor het toiletgebruik MOEST 50 cent worden betaald, niet normaal als je daar met een grote groep komt eten. Natuurlijk moest ook voor de garderobe betaald worden. Sla je slaatje. Ons zien ze daar niet meer.

Meest recente favorieten:

Deze proever heeft nog geen favorieten toegevoegd.