Dit is de slechtste japans restaurant waar ik ooit ben geweest! Vooral de regels die ze hebben bij de all you can eat afdeling. Ze hebben zoveel regels dat het gewoon geen all you can eat formule meer is, want binnen anderhalf uur moet je gegeten hebben en opzouten. Over de kwaliteit valt ook niet veel goeds te vertellen de vis is droog en oogt absoluut niet vers. De sushi\'s en de temaki\'s zijn rond uit taai omdat ze de hele dag in de open lucht hebben gestaan. Ze bevatten ook alleen maar rijst dan dat ze gevuld zijn. De soya die ze serveren is niet eens echte soya, en als het soya is dan is het van het allergoedkoopste merk. De service is echt een aanfluiting, ik stuurde iets terug omdat ik daar niet tevreden over was, gaat de een of andere looser van een manager met mij een discussie aan waar ik niet om vraag dat het wel vers is, terwijl ik alleen maar om een nieuwe temaki vraag, die ik immers daarna niet meer heb gekregen. De bediening is gewoon een bijelkaar geraapt zooitje ongeregeld die totaal geen attentie waarde hebben en alleen maar oog hebben dat je zo snel mogelijk opzout uit deze tent. Ik adviseer iedereen om daar niet naar toe te gaan en degenen die dat toch doen wens ik veel succes.