ferkoe

4 meningen | 0 favorieten
Proever sinds 5 september 2011

Overzicht

Meest recente meningen:

Restaurant L'Etoile de Bethlehem (Teaching Hotel Chateau Bethlehem)

Maastricht Internationaal 18 februari 2012
Toon details

Als je hier gaat eten moet je rekening houden met het feit dat het een opleidingsplek is. De prijzen zijn er dan ook op aangepast. Dit neemt niet weg dat we hier heerlijk gegeten hebben. Verse produkten die goed klaargemaakt worden. Er staat een goede kok in de keuken die de leerlingen uitstekend begeleid. Vooraf een tartaar van zalm, gevolg door eendenborst en als hoofdgerecht kabeljauw. Afsluitend een heerlijk dessert en eigengemaakte bonbons bij de koffie. We komen hier zeker terug!

Wijncafé De Rijke Jansen

Valkenburg (li) Biologisch 18 februari 2012
Toon details

Een ontdekking. Een klein huiskamerrestaurant waar je ongedwongen, heerlijk, kunt eten. Totaal 9 tafeltjes voor 18 personen, genoeg afstand om een goed gesprek met je partner te kunnen houden, maar ook zo geplaatst dat je een leuke confersatie met je buren op kunt zetten. Goed, bourgondisch, gegeten. Verse produkten die met zorg door de eigenaresse bereid zijn. Haar man verzorgd de wijnen die we hebben laten smaken. Ruim voldoende kennis van de wijnen om deze goed met de gerechten te laten combineren. Bij de koffie om een Calvados gevraagd maar hij heeft alleen drank op voorraad die van druiven is bereid. Vervolgens worden er 2 flessen grappa op tafel gezet en 1 Cognac om uit te kiezen. We komen hier zeker terug!

Eeterij Vader Jacob

Rotterdam Italiaans 3 december 2011
Toon details

Een verrassing. Met een bon van Groupon gegeten. De locatie heeft geen geweldige uitstraling, het eten wel. Met zijn 3-en goed gegeten.De ober kent zijn wijnen welke dan ook prima waren. Desssert waren uitstekend. Komen zeker nog een keer terug.

Meest recente favorieten:

Deze proever heeft nog geen favorieten toegevoegd.