janwillemdocter

Proever sinds 17 augustus 2011

Overzicht

De laatste recensies:

11 september 2012

Een avond tapas eten met het hele gezin (7 pers.) is bij J&H geen sinecure. De winebar is klein en heeft dus ook weinig zitplaatsen, die niet even comfortabel zijn. De deur klemt en wie een sanitaire stop moet maken gaat naar een aanpalend pand. Het decor staat in contrast met het eten, dat over het algemeen prima is. Van gegrillde courgette tot heerlijk malse zachtgegaarde varkenswang. Van een prosecco-ijsje tot een schotel zeevruchten. Er valt voor iedere smaak wel wat lekkers te vinden. Uiteindelijk ga je na een tapasschotel of 8 voldaan naar huis.

J&H Winebar

Plechelmusplein 14
Oldenzaal

8 september 2012

Op 4 september hier, samen met mijn vrouw, een groupon-8-gangenmenu genuttigd. Het was even zoeken naar de ingang vanaf de weg. Eenmaal aangekomen zagen we een rode loper en werden we heel gastvrij ontvangen. Vooraf een papieren zakje met brood, wat tomaatjes en een bakje lekkere kruidenboter. Als amuse een mousse van eendenlever die bij mij achterin de mond een beetje teveel bleef hangen, mijn vrouw kon 'm meer waarderen. Wat hoogtepunten uit het menu: voor mij de graved lachs en de coquille op een carpaccio van biet. Voor mijn vrouw de limoenspoom, voor ons beiden de parelhoenfilet met een heerlijk krokant huidje op een romige risotto. Ook het petit/grand dessert mocht er wezen, hooguit had het chocoladetaartje wat luchtiger en smeuiger gekund.
De service was uitstekend, aandacht zonder opdringerig te zijn.
Al met al een kleine 2,5 uur genoten op een manier die dankzij groupon ook nog eens betaalbaar is.

Gegeten op: 4 september 2012.

Bistro Het Koetshuis

Internationaal
Hengelosestraat 111
Enschede
€28,-

25 augustus 2012

Met het hele gezin (7 pers) prima gegeten bij le Pompidou. De meesten kozen voor een pannenkoek, een kind voor een kindermenu en ikzelf voor de gamba's met een prima kruidensaus en dito garnituur. De bediening was zeer attent en het eten stond snel op tafel. Met name de ijsdesserts waren heerlijk. Volgens mij herpakt dit restaurant zich, na eerdere ervaringen die toch wat matter waren hebben we nu een heerlijke avond gehad

Gegeten op: 10 augustus 2012.

Le Pompidou

Pannenkoeken e/o poffertjes
Wesselerweg 13
Enschede
€11,-

Alle 7 recensies weergeven »

De meest recente favorieten:

Deze proever heeft nog geen favorieten toegevoegd.

DinerDagen Reserveer nu DinerDagen powered by Powered by MasterCard