Aangespoord door de vele goede beoordelingen op Iens zijn we hier verleden week gaan dineren. Het kan aan onze overdreven verfijnde smaakpapillen liggen, maar wij vonden het eten echt allesbehalve bijzonder. Vooraf een waterig soepje met kraak noch smaak, en als hoofdgerecht vis die werkelijk dreef in het vet, maar overigens ook alle smaak ontbeerde. En hoewel we dit (geloof het of niet :-) ) anders nooit doen, hebben we dit hoofdgerecht toch maar teruggestuurd naar de keuken. Met daarbij overigens de uitdrukkelijke mededeling dat het gewoon onze smaak niet was, en dat we er heus wel voor wilden betalen. Curieus is wat volgde: even later kwam een behoorlijk verontwaardigde kok naar ons tafeltje, die gedecideerd liet weten dat hij het net zelf verder had opgegeten, en het WEL lekker vond (hmm...). Volgens hem voegde hij inderdaad nooit veel smaak toe aan gerechten, omdat er immers peper en zout op tafel staan, waarmee je alles zelf op smaak kunt brengen (dubbel hmm..). En we moesten vooral niet denken dat hij het van de rekening zou halen (maar dat hoefde van ons dus ook helemaal niet!). Na deze derde hmm-beleving hebben we dus maar gauw onze biezen gepakt en zijn elders gaan natafelen, overigens wel met een grappig verhaal voor onze vrienden :-). O, en ook de drank was overigens een teleurstelling: gin-tonic met maar een paar druppeltjes gin, wat tonic en heel veel ijs. Jammer, jammer, jammer toch.