Proever1589
Proever in spe
Overzicht
De laatste recensies:
Heerlijk gegeten bij La Vie. Prima prijs/kwaliteit
verhouding. Vooraf gerookte zalm met garnaaltjes en lekkere knapperige groenten; daarna roodbaarsfilet met gegrilde gamba's en kreeftsaus; en weer van die heerlijk klaargemaakte groenten. Als dessert sorbetijs met aardbeien en ook dat was heerlijk en vooral gelukkig niet zo zoet.
De mensen zijn attent en vriendelijk.
Kortom echt aan te raden om hier eens te gaan eten!
Wat is er aan de hand met Rootz? Vroeger zo gastvrij en echt lekkere gerechten; nu zijn die heerlijke aardappeltjes van de kaart verdwenen, geen Chouffe meer op de tap, om 18.30 is de vis van de dag al uitverkocht en een aantal andere gerechten van de kaart zijn ook niet meer te verkrijgen. Er loopt een muis onder de tafels (echt!) Volgens de serveerder hebben ze daar last van sinds de tramtunnel.Ik vind het niet zo erg hoor; die aardappeltjes etc. is wat mij betreft veel meer een reden om hier niet meer te komen.Jammer, maar wij moeten op zoek naar een nieuwe Rootz.
Ok wat betreft prijs/kwaliteit. Maar....waarom een mooi en goed gegrild stukje vlees (tournedos) bederven met een bruine naar maggi/apejus smakende saus met brokjes roquefort...echt jammer, van het vlees en de kaas.
Volgens de eigenaar staat het al 24 jaar zo op de kaart. Tijd voor verandering dus??
De uiensoep is meer uiensaus, je lepel blijft er nog net niet rechtop in staan.
De dessertkaart ziet er veelbelovend uit; alleen is het uiteindeljk helemaal niet Frans klassiek. Ik vroeg om crepes Suzette zonder ijs en slagroom, wat er volgens mij echt "klassiek" niet bijhoort, maar volgens de serveerster kon dat niet want het hoorde zoals het op de kaart stond en anders kreeg ik alleen een raar klein pannenkoekje...
De profiterolles, ook zo'n klassieker, bestonden uit soesjes (2) gevuld met ijs een bergje slagroom met munt ernaast en een klein glaasje met koude waterige chocoladesaus er los bij...We hadden klassieke Franse profiterolles verwacht; soesjes gevuld met slagroom en warme chocoladesaus er over heen. Helaas dus en volgens de serveerster waren dat Italiaanse soesjes; die met slagroom dus....Wat moet je daar nou nog op zeggen...tevergeefse moeite.
Ondanks de aardige eigenaar de gezellige sfeer en de schappelijke prijzen was de teleurstelling toch te groot om dit restaurant nog eens te bezoeken.
De meest recente favorieten:
Deze proever heeft nog geen favorieten toegevoegd.