Ten eerste wil ik bij deze recensie er even duidelijk bij zeggen dat ik het voor een groot gedeelte eens….."was" met al de anderen slechte beoordelingen die over dit restaurant zijn geschreven. Want óók wij, hadden jammer genoeg die slechte ervaringen helaas tot 2 keer aan toe mee moeten maken. Dat was namelijk één keer 1,5 maand geleden en de anderen keer ongeveer 2 maanden geleden.
Maar tot ongeveer 2 weken geleden zijn wij met een klein koppeltje alsnog met frisse moet naar de Tender gegaan.
Toen we er waren aangekomen werden we gelukkig goed bediend en werden we naar onze tafel gebracht. We hadden allemaal erg veel honger dus we bestelde allemaal een Voorgerecht een Hoofdgerecht en een Nagerecht.
Toen we eenmaal ons heerlijke voorgerecht op hadden die bestond uit Sashimi, Carpaccio en Rauwe Ham met Meloen gingen we met goede moet door naar het Hoofdgerecht.
Bij het Hoofdgerecht hadden we allemaal voor vlees gekozen en tot onze grote verbazing werd ons door de bediening verteld dat we ook nog konden kiezen tussen Spare-Ribs en dat had één van ons dus ook genomen en nog 2 van ons hadden rundvlees.
Toen onze hoofdgerechten er aan kwamen viel ons meteen als allereerste (wat we ook bij het voorgerecht hadden) de presentatie erg op en was dan ook dag en nacht verschil met de voorgaande keren.
Ook was de verse Groenten die netjes onder al het vlees zaten erg smakelijk en dat tevens ook voor de sauzen die erbij zaten….. gewoon weg een hele mooie presentatie en allemaal erg smakelijk.
Als dessert hadden we Chocolade Trio en nog 2 dingen wat ook erg lekker was.
Dus bij deze wil ik zeggen tegen de mensen die vorige keer een slechte ervaring hebben gehad, probeer het nog een keer want hier is zeker de zweep door de tent gegaan.