Christel_Tastes

Proever sinds 12 juli 2011

Overzicht

De laatste recensies:

26 oktober 2012

Ik heb hier vorige maand gegeten met een groep van +/- 15 personen en was niet te spreken over het eten. De carpaccio vooraf was bedolven onder een dikke laag truffelmayonaise. Echt veel te veel! Ik heb het eraf geschraapt, maar dan ben je ook gelijk de kaas kwijt. Jammer. De steak was lekker maar erg zout. Verder vond ik de bijgerechten erg weinig. We konden allemaal één eetlepeltje groente pakken en toen was het op. We zaten boven en het geluid weerkaatste de hele avond tussen de muren en het raam waardoor je elkaar amper kon verstaan. Ik begrijp niet waarom iedereen zo enthousiast is over dit restaurant, ik ga er niet meer naar toe.

0 van de 1 proevers vinden dit nuttig.

Brasserie Buitenhof

Frans
Kettingstraat 1b

19 juli 2012

Laatst heb ik Bij Lotje vier gebakjes gehaald. In eerste instantie schrok ik wel een beetje van de prijs (€14,-) maar ze waren wel erg lekker! Het meisje achter de toonbank was erg lief en ik gun het haar dat dit een succes wordt. Volgende keer ga ik er een ijsje halen, kijken hoe dat is :)

Bij Lotje

Elandstraat 55

19 juli 2012

Ik heb hier nu een paar keer in het kleine restaurantje gegeten en een paar keer afgehaald. Het eten is erg lekker en niet pittig zoals ik van andere Thaise restaurants ben gewend. Het is vooral erg lekker gekruid en heeft veel smaak. Het enige wat ik apart vind, is dat ze iedere keer een ander 'formaat' aanhouden. De ene keer krijg je een flinke bak eten mee voor drie personen en de volgende keer bestel je hetzelfde en is het net genoeg voor twee. Als je wenig krijgt liggen de prijzen dan wel wat te hoog.

Ruen Thai

Thais
Nobelstraat 19
€19,-

Alle 15 recensies weergeven »

De meest recente favorieten:

8.0