Ik ben wat wisselend enthousiast over het eten. Er was geen kaart, alleen een vast menu, waarbij voor het hoofdgerecht gekozen kon worden voor vlees of vis. Wat me het meest opviel: vlakke smaken en te weinig gekruid, gepeperd of gezouten. Jammer, want daarmee kun je de smaken juist zo omhoog halen. Vooraf heerlijk zelfgebakken brood met Reijpenaar kaas, wat gezouten boter en houmous. Daarna een voorgerecht van 'taartje' van rivierkreeftjes met appel, kerriedressing en croutons (wat flauw), een zeewierkrokantje (lekker) en een bitterbal gevuld met creme van kreeft (erg flauw!). Ook een beetje een vreemde combinatie die 3 gerechtjes samen op een bord. Voor mij als hoofdgerecht de gebakken skrei met wat basilicumolie. Helaas ook hier weer: flauw. Voor mijn tafelgenoot de black angus steak. Mooi rosé gebraden en zeer mals vlees. Als dessert hebben we een kaasplankje gedeeld, lekkere kaasjes, mooie afwisseling in smaak en structuur.
Hartelijke ontvangst, Monique is verwelkomend en vriendelijk. Maakt gezellig een praatje, adviseert over wijn en legt uit wat er allemaal op je bord te vinden is. Ook de rest van de bediening is erg vriendelijk en bij het weggaan word je ook weer erg hartelijk uitgeleide gedaan.
Meubels eigenlijk iets te pompeus en te groot, waardoor het inderdaad wat op een meubeltoonzaal lijkt. De grote showtafel in het midden hoeft ook niet vol te staan met 'rommeltjes' voor een 'authentieke' uitstraling. Één of 2 mooie grote boeketten is al voldoende en geeft de ruime wat meer lucht en openheid. Tafels op voldoende afstand van elkaar, zodat je ook prive je gesprekken kunt voeren.
Tja, jammer, het eten is het over het algemeen allemaal net niet. Hier kan nog zoveel in verbeterd worden.