mijn vrouw en ik waren hier voor de tweede keer. Eerste keer prettig ontvangen en geinformeerd over de mogelijkheden. Nu gingen wij voor een lunch, cq. diner en aan de ober die langs kwam met de vraag wat wij wilden drinken vroegen wij de drank kaart. Zodat wij gezellig een glaasje konden drinken. Helaas kwam alleen de menukaart waar geen dranken op vermeld stonden. Kan gebeuren zullen we maar zeggen. We hebben maar gevraagd om de tip, de banklunch met de eerste keer heerlijk boerenbrood. Helaas op de vraag of wij ditzelfde brood konden krijgen was het norse antwoord, natuurlijk hebben we bruin. Voor de drank hebben we van armoe maar een huiswijn besteld, waarop de vraag kwam of wij de wijnkaart misschien wilden zien.
Jammer dat de man die ons bediende zo weinig zei, niet even vragen of alles naar wens was, kan ik nog iets voor u betekenen enz. het zogenaamde gastvreiheidsprincipe. Kil , koud en niet zakelijk.
We zijn na de lunch gauw weggegaan. Bovendien vroegen wij de man of de muziek wat zachter gezet kon worden hetgeen hij zou doen. Helaas , na verloop van tijd kwam er zelfs iemand de zaak in die de muziek direct weer harder zette en daarna weg ging. De eigenaar misschien??
Eerste keer nogmaals een prettig bezoek, tweede keer slecht waardoor we weer verder gaan zoeken naar een gezellig ongedwongen en vriendelijke bediening.