---

Meest recente meningen:

't Oude Raedthuys

Schiedam Hollands 16 september 2008
Toon details

Mijn voorganger had het over vernieuwd personeel, beetje sarcastisch bedoeld naar de oude garde toe. Op zich heeft bij wel gelijk, maar je moet niet stil blijven staan, wat het was maar van het heden uitgaan. Vernieuwing is altijd goedm krijg je weer nieuwe ideeen binnen en veranderingen. Ook wij waren uitgekeken op het oude, toch mis ik nog wel het een en ander. De kaart is naar mijn idee nog steeds oubollig en aan vernieuwing toe. Haal al het oude eraf en start opnieuw!!! Een nieuwe ploeg mensen, een nieuwe kaart!

Drachten

Drachten Internationaal 21 augustus 2008
Toon details

wij hadden een arragement geboekt in dit hotel. 99 euro per persoon voor 2 overnachtingen, 2 keer een driegangenmenu en 2 keer een ontbijtbuffet. hotelkamers waren perfect, alles net nieuw, want we zaten in de nieuwe vleugel. van het driegangenmenu hadden we verwacht dat we moesten kiezen uit de goedkopere gerechten. Zelfs dat was niet eens zo, hollandsegarnalencoctail of carpacio of visplatau vooraf, verschillende vlees en vis als hoofd en toetjes mmm te lekker voor worden. Ook allemaal schitterend opgediend. Na afloop kopje koffie in de lounge, nou dit was echt geweldig!!! komen hier graag weer eens terug als we weer in de buurt zijn!!! Helemaal topppie!!!!

't Oude Raedthuys

Schiedam Hollands 21 augustus 2008
Toon details

Via via hoorde ik dat de oude kok die de leiding in de keuken had, weg was! Dat was voor ons een reden om het weer eens te proberen. Het is nu weer de moeite waard om hier een hapje te gaan eten. Er word weer aandacht aan het eten besteed en dat proef je duidelijk. Ik hoop dat de eigenaar open blijft staan voor nieuwe suggesties, want dat was wel heel hard nodig. Nu er een nieuw beleid in de keuken is, zal het nooit slechter kunnen worden dan dat het was! Het is nu weer op een normaal nivo!

Meest recente favorieten:

Deze proever heeft nog geen favorieten toegevoegd.