Proever13978

Proever sinds 2 februari 2004

Overzicht

De laatste recensies:

27 oktober 2011

In dit restaurant eet je altijd prima. De ingredienten zijn van een uitstekende kwaliteit. De keuken levert constatnte kwaliteit. De menukaart wordt regelmatig vernieuwd. De wijn is lekker. Je hebt voor ongeveer 25 euro een prima driegangen menu. Het interieur is zeer verzorgd. De bediening is wat onervaren. Het restaurant is een echte aanrader. Ik ken geen beter restaurant in de regio.

De Eetkamer

Frans
Tilburgseweg 34
Goirle
€46,50

22 oktober 2011

Restaurant Parkzicht serveert Italiaanse gerechten. De entourage doet in niets aan een Italiaans restaurant denken. In de keuken staat een Nederlander te koken met flink wat Italiaanse horeca achtergrond. De pizzabakker is een Italiaan.
Het eten is puur. De ingrediënten zijn prima van kwaliteit en de bereiding is zoals het moet. De kaart is relatief klein, maar op aanvraag is er meer mogelijk. Ik at er met een groepje collega's en we waren heel tevreden. Normaal gesproken zou ik niet eens naar binnengegaan zijn. De akoestiek van het eetzaaltje is matig en je wil je toch een beetje in Italie wensen. Het eten maakt echter heel veel goed, zodat ik er graag terug zal komen. De prijzen zijn heel redelijk, 25 euro voor een drie gangen menu.

Parkzicht

Italiaans
Parklaan 8
Roermond

16 november 2008

Vorig weekend genoten van het visbuffet. Wordt maar een paar keer per jaar georganiseerd, maar wie van vis houdt, moet zijn kans grijpen. Eerst een reeks lekere vishapjes, waaronder oesters en krab, daarna mosselen. kabeljauw en een stukje gebakken vis. De entourage is eenvoudig, maar je komt hier voor de verse vis.

De Boeg

Frans
Spuiplein 39
Breskens
€25,-

Alle 18 recensies weergeven »

De meest recente favorieten:

Deze proever heeft nog geen favorieten toegevoegd.