Overzicht

Meest recente meningen:

Hotel de Goudfazant

Amsterdam Frans 5 oktober 2008
Toon details

Niet doorvertellen maar dit is gewoon het leukste, beste en mooiste restaurant van de stad! Die combinatie is uniek. Iedere keer weer is het eten echt goed. Een menu van 30 euro, mooie gerechten, perfect gekookt. Dan heel veel bediening die als maar rondrennen, net als de eigenaren die ook continu hun handen uitsteken. En het is natuurlijk een prachtig restaurant. Zo'n rare ruimte, op zo'n mooie locatie. Dus mensen, hier moet je zijn voor een geweldige avond! Echt waar!

De Kas

Amsterdam Mediterraan 28 september 2008
Toon details

Opeens is het niet zo moeilijk meer om hier een tafel te krijgen, en wij begrijpen nu waarom. Het eten is slecht en afzetterij. Voor 50 euro krijg je; een koude (dus taaie) coquille, 1/4 stukje taaie mais, plukje sla, stukje vis, 2 eetlepels aardappelpuree, 3 tot 4 stukjes uitgedroogde parsnip, wat rooie kool, vijg, bolletje ijs en aangebrande taart. Ondertussen is de bediening nergens te bekennen, laten alle glazen op tafel staan, halen maar half af, beweren dat aangebrand zo hoort en laten dus die taart gewoon op tafel staan! Echt! In een restaurant waar iedereen hetzelfde te eten krijgt, zou het eten toch perfect moeten zijn?! De manager doet niks en hoopt dat het "de volgende keer" allemaal wel beter zal gaan. Sorry, wij komen hier niet meer. Dit is echt slecht en veel te duur!!!

Incanto

Amsterdam Italiaans 31 mei 2008
Toon details

We hebben hier erg lekker gegeten. Mooi dagmenu in een prettig tempo geserveerd. Er zijn wat kleine minpuntjes; de bediening let te weinig op, ze waren met z'n vieren, maar we zijn 3x naar hen toegelopen omdat we nog iets wilden bestellen. Dat hoort niet. Ook heeft het interieur zijn beste tijd gehad. Het is een beetje ranzig en niet in de goeie zin. We betaalden 260 euro voor 3 personen en dan moeten deze dingen gewoon ook in orde zijn. Een mooi damast tafelkleed zou al wonderen doen. Werk aan de winkel Incanto!

Meest recente favorieten:

Deze proever heeft nog geen favorieten toegevoegd.