marjan53

Proever sinds 19 juli 2010

Overzicht

De laatste recensies:

20 mei 2013

Gezellig restaurantje in het winkelcentrum. Vandaag hier met 4 personen gegeten. We betaalden 10 euro p.p. voor het eten, een bord met van alles erop, ruime keuze van de kaart. Ik had een pittige maaltijd, dat was echt pittig. Iedereen vond het lekker en veel. Supervriendelijke mensen. Echt een aanrader.

Gegeten op: 20 mei 2013.

Sari Manis

Indonesisch
Koningin Julianalaan 251
Voorburg
€19,-

20 mei 2013

Even heerlijk gegeten bij de toko in de buurt en het toetje bij Zinn gegeten. Wat een keus en wat was het lekker. Een echte aanrader.

Gegeten op: 20 mei 2013.

Zinn 'Homemade icecream'

Kon. Julianalaan 267b
Voorburg

9 april 2013

Bij binnenkomst werden wij gastvrij onthaald en werden de jassen aangenomen. Ook met Groupon is de klant hier koning. Er zit een nieuwe eigenaar in en hij en zijn familie weten hoe ze het de gasten naar hun zin kunnen maken. We hadden genoeg keus zoals ossenhaas, entrecote, noem maar ook en ook uit de voor- en nagerechten konden we iets lekkers kiezen. Het interieur is heel gezellig met de keus om beneden of op het bordes te zitten. We kregen zelfs nog een drankje van de zaak. Een echte aanrader en kijk niet naar de oude beoordelingen want het is nu supergoed.

Gegeten op: 6 april 2013.

Restaurant Plato

Frans
Frederikstraat 32
Den Haag
€27,50

Alle 143 recensies weergeven »

De meest recente favoriet:

6.3