Overzicht

Meest recente meningen:

five bells

Amsterdam Bbq, Grill 12 maart 2012
Toon details

Ook wij hadden een "deal", voor onbeperkt pannenkoeken eten. Je kon kiezen uit een groot aantal "toppings". Het is toch geen taart, zei ik tegen mijn vriendin, maar je krijgt inderdaad wat je extra vraagt er bovenop. Dus pannenkoek met kaas: plakjes kaas, pannenkoek met kip: plakjes kip, pannenkoek met aardbei: plakjes aardbei. Simpel, maar duidelijk en smakelijk. De pannenkoeken zelf echter, vond ik niet zo lekker (smaakten een beetje oud). Drank vonden we duur. Vooral bier, frisdrank en thee. En de "Maroccan Mint" op de kaart bleek Pickwick Groene Thee met munt in het glas. Beetje volksverlakkerij dus voor 2,50... We zaten wel lekker in een hoekje, comfortabel op een bank, maar met een plakkerig tafeltje. Gezellig vonden we het ook niet echt. Al met al is er veel voor verbetering vatbaar, lijkt mij.

Royal Thais

Amsterdam Thais 11 januari 2012
Toon details

Bij binnenkomst wachtte ons een verrassing. Heel het restaurant was (nog) in kerstsfeer! Een met witte lampjes verlichte kerstboom EN rendier bij het raam en binnen talloze kerstballen, lampjes, klokken, etc. Heel het plafond bedekt met kerstversierselen. Heel gezellig. Het eten: ook wij konden maar uit twee gerechten kiezen bij onze groupon-3-gangendiner. Het rare was dat we een voorgerecht kregen, soep en een hoofdgerecht. Jammer. Ik had me op een toetje verheugd. Het voorgerecht was top. Heerlijke kipsaté voor mij, lekkere viskoekjes voor mijn partner. Daarna groentensoep, die op zich oké was, maar men had de selderij in de lengte gesneden, wat het eten bemoeilijkte (lange slierten die tegen je kin sloegen!). Ook over het hoofdgerecht had ik gemengde gevoelens. Groene kipcurry, die lekker was, met helaas een te dunne saus. De groenten daarbij waren ze volgens mij vergeten te koken, want de sperzieboontjes op het bord van mijn partner waren wel gaar. De bediening was attent en voorkomend; gewoon goed. Ik zal hier niet snel nog eens naartoe gaan. Sowieso heb ik dat met al die deals. Voor die prijs wil ik het eten wel proberen, als je dan ziet wat je normaal betaalt, weet ik genoeg tentjes die absoluut meer bieden wat prijs-kwaliteitverhouding betreft. Het behoeft geen betoog dat ik hier de normale prijs in mijn beoordeling heb mee laten wegen.

Grand Café Fossa

Amsterdam Mediterraan 12 december 2011
Toon details

Ook wij hebben hier gehigh-tea'd. Was op zich prima, lekkere hapjes en aparte ook nog (de hartige gerechtjes waren eigenlijk gewoon tapas). Wel een paar kanttekeningen hierover. Helaas kregen we geen "clotted cream", maar (gezoete) slagroom. Toen wij om melk vroegen voor in de thee, kregen we kuipjes koffiemelk. En de beloofde prosecco na afloop hebben we maar laten zitten. Ik denk dat de dame die ons bediende die vergeten was. En hoezo, etagere? Bij ons stonden op het kleine tafeltje twee borden vol eten, hetgeen het tafelen nogal bemoeilijkte. Jammer, want we hebben heerlijk gegeten (en toch ook wel gedronken), het is een gezellige plek en de bediening was heel vriendelijk.

Meest recente favorieten:

Deze proever heeft nog geen favorieten toegevoegd.