Overzicht

Meest recente meningen:

Pier Scheveningen Van der Valk

Scheveningen Hollands 29 april 2012
Toon details

Wij zijn over het algemeen fan van het vd Valk concept, maar hier moet fa. vd Valk snel mee stoppen. Wat een vergane glorie ! Op een vrijdag-middag met behoorlijk weer hier even koffie gedronken. Maar een paar tafels bezet en toch overal tafels met nog kruimels op tafels en stoelen. Ook rommel op de vloer en vloerbedekking vreselijk smoezelig. Er liep slechts één persoon in de bediening en verder ook nauwelijks personeel te zien. Het is bekend dat vd Valk met "de Pier" in de maag zit, maar op deze manier moet men dit niet willen.

Olympia

Scheveningen Grieks 29 april 2012
Toon details

Een paar maanden geleden hier ook een keer geweest. Eten ging toen erg rap, maar we waren toen wel tevreden (prijs/prestatie verhouding). Nu een stuk minder tevreden en wij komen hier niet meer terug. Het personeel is maar in één ding geïnteresseerd: hoe krijg ik zo snel mogelijk het menu er doorheen en dan wegwezen. Wij (en anderen) waren voor onze drie gangen binnen drie kwartier klaar. Na het dessert werden de borden en glazen gelijk afruimd. Niet een vraag of wij nu koffie o.i.d.wensten, het was gewoon afgelopen. Diverse malen gezien dat mensen met de jas nog bij hun tafel stonden en gevraagd werd wat zij willen drinken + kaart al op tafel. Prijs/prestatieverhouding voor het eten zul je mij niet over horen klagen. Maar met dit personeel en deze behandeling van je gasten ga je het niet redden.

Griekse Taverna Aphrodite

Doorn Grieks 27 februari 2012
Toon details

Op basis van groupon-voucher heel redelijk hier gegeten. Als je rekent wat je hiervoor betaalt mag je niet al te kritisch zijn, men verdient hierop praktisch niets. Rode wijn is vreselijk, volgende keer maar een biertje.

Meest recente favorieten:

Deze proever heeft nog geen favorieten toegevoegd.