Een onvergetelijke avond was het zeker, afgelopen zaterdag bij Impero Romano. Bij binnenkomst word je overweldigd door harde muziek, schreeuwende obers en de geur van truffelpasta met parmezaanse kaas.
De vitello tonato als voorgerecht was van topkwaliteit, evenals de lamscarre die me daarna werd voorgeschoteld. Jammer is dat de bijgerechtjes erg saai en smakeloos zijn (bakje sla en een ongzouten aardappeltje). De cassata was, zoals het hoort, mierzoet maar heerlijk. De rode huiswijn drinkt lekker weg, maar 22,50 voor een fles is wel wat veel. Uiteindelijk met drie personen een rekening van bijna 250 euro.
Op en top Italiaans en heerlijk eten, maar het belangrijkste is dat de sfeer je moet aanspreken: rond tien uur ging de muziek harder, werd er geklapt en gezongen, waardoor het restaurant uiteindelijk meer leek op een Amsterdamse kroeg met nummers Andre Hazes en dansende mensen op de tafels. Ik heb er ontzettend genoten en zal er zeker terugkomen, maar als je uit bent op een avondje rustig eten en bijpraten met je tafelgenoten kun je beter met een grote boog om Impero heenlopen.