Alex400

Proever sinds 31 maart 2010

Overzicht

De laatste recensies:

28 mei 2012

Wij zijn niet echt oud zuid publiek, toch werden we heel correct en vriendelijk geholpen. (je hebt kak restaurants die mensen te snel op hun uiterlijk beoordelen) We hebben vrij simpel gegeten, maar het eten was vers, lekker en meer dan gemiddeld. De prijzen zijn ook meer dan gemiddeld, maar we hebben wel genoten op het terras. Alleen jammer dat de gastheer totaal ongeinteresseerd was en alleen geinteresseerd in zijn vaste klanten. Maar goed, bediening en eten was goed en daar ging het om. Een echte aanrader!

Oceania

Chinees
Scheldestraat 71/77
Amsterdam
€32,50

4 maart 2012

We hadden een bon van vakantie veiling gebruikt. Restaurant is klein maar knus vlak aan de rand van het centrum. Parkeren kan daarom lastig zijn. Wij waren op zondag en dan is dichtsbijzijnde parkeer garage dus dicht. En op straat zijn maar enkele plaatsen vrij. Restaurant is erg gedateerd en dat is jammer. Eten is matig, behalve het warme gedeelte van de kaart is redelijk. Voor ons een tegenvaller ondanks de vriendelijke service en de leuke muziek (leuke popmuziek en ook japanse popmuziek). Dit restaurant heeft echt een make over nodig. Zowel qua interieur als de gerechten. Jammer we zullen voor het eten niet snel terugkomen.

Ushi Sushi

Japans
Bussumerstraat 67
Hilversum

28 februari 2012

Zeer vriendelijk personeel. Maar inrichting is echt ouderwets. En 2 tafels zijn voor prive gebruik en staan vol troep. Dit kan echt niet in een restaurant. Eten is redelijk tot niet heel goed. Betaalde 15 euro voor een klein bordje groenten. Erg jammer allemaal, een van de mindere chinesen waar ik heb gegeten. Terwijl de eigenaar en zijn vrouw heel aardig zijn. (daar ligt het niet aan)

Rose Garden

Chinees-Indisch
Herenhof 152
Alphen aan den Rijn

De meest recente favorieten:

Deze proever heeft nog geen favorieten toegevoegd.